1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya'daki totem israfına vatandaştan sitem!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin bazı bölgelerine koyulan devasa büyüklükteki totemler için yapılan israf vatandaşı isyan ettirdi!

facebook-paylas
Güncelleme: 04-04-2019 18:23:14 Tarih: 04-04-2019 09:46

Antalya'daki totem israfına vatandaştan sitem!

Antalya İhbar Hattı @antalyaihbar  adlı Twitter sayfasından, Antalya'nın ve Antalyalı vatandaşların sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Antalyalı vatandaşların paylaştığı ihbarlara sayfasında yer veren ihbar hattı bu kez de belediyelerin yapmış olduğu totem israfını gündeme taşıdı. Yüksek maliyetleri olması ve işlevinin olmaması yönünde vatandaşların eleştirisini alan totemler Kepez Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin bazı bölgelerinde bulunduruluyor. 
 

Büyükşehir tarafından Uncalı Mahallesi Çamlık Caddesi'ne ve Kepez Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne dikilen totemlerin tek amacının bazı kişi veya kurumlara para kazandırmak olduğunu vurgulan vatandaşlar bu uygulamanın son bulmasını istiyor. Sadece mahalle ismi yazmak ve saat koymak için binlerce liralık masraf yapılmasının İslam ülkesine yakışmayan bir davranış olduğu yönünde eleştirilerde bulunan tepkili vatandaşlar, bu durumun israf olduğunu belirtiyor. İhbara yorum yapan bazı sosyal meyda kullanıcıları ise totemlerin içerisinde baz istasyonu bulunduğu nuve radyasyon yaydığını düşünüyor.
 

Totemler üzerine yapılan eleştirilerden birisi de totemin üzerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yazması oldu. Seçim sonrası yönetimin değişmesiye totem baskısının da değişmesi gerekeceği belirten vatandaşlar bu israfın önlenmesi için belediye başkanlarının isim yazdırma sevdasından vazgeçmesi gerektiğini vurguluyor.

 

 

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI