1xbet betist supertotobet
Bugun...



Menderes Türel, ADGİAD’ın konuğu oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş Adamları Derneği (ADGİAD) üyeleri ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-01-2019 12:25:05 Tarih: 12-01-2019 15:08

Menderes Türel, ADGİAD’ın konuğu oldu

ADGİAD Başkanı İsmail Kaya ve dernek üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi. Dernek Başkanı İsmail Kaya, Başkan Türel’in katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Antalya’ya hizmetin önemli ve kıymetli olduğunu biliyoruz. Konyaaltı projesini, Boğaçayı Projesini, Kemer’de yaşayan Antalyalı bir vatandaş olarak söylüyorum, Liman Caddesi Projesi’ni ayakta alkışlıyorum” diye konuştu.


AYRIMCILIK NEDİR BİLMEDİK

Başkan Menderes Türel de yaptığı konuşmada, Türkiye coğrafyasının kültürel anlamda çok zengin olduğuna dikkat çekerek “Bizi 10 senelik belediye başkanlığı, 15 senelik siyaset yaşamımızda sizler çok iyi tanıdınız. Biz hayatımız boyunca ayrımcılık nedir bilmedik. Hep kardeşlik mücadelesi verdik. Hep birlik, beraberlik mücadelesi verdik. Özellikle bu siyasi sürecin hareketlendiği dönemde siyaset yarışmasın, projeler yarışışsın dedim. Adaylar yarışmasın, projeler yarışsın dedim. Çünkü bizler Antalya’yı siyasetin kısır çekişmesine kurban edemeyiz. Antalya büyük bir güzellikler zenginliği. Onun için gece gündüz çalışıyoruz. Antalya’mıza yeni projeler, yeni eserler, yeni hizmetler üretmeye çalışıyoruz” dedi.


İŞSİZLİK SORUNU

Başkan Türel, konuşmasında işsizlik sorununa da dikkat çekti. Türel, “Ben çok iyi biliyorum ki hepimizin derdi en çok yansıması bana oluyor işsizlik. Belediyeye insan almakla işsizliği çözemeyiz. Belediyede bu gün 8-10 bin kişi çalışıyor kaç kişi daha alabiliriz. Bana gelen talep zaten 30-40 bin kişi. Bunun hepsine cevap verebilme şansımız yok. Ama işsizliğin en iyi çözümü yatırımdır. Yatırım yapılırsa işsizlik çözülür. Konyaaltı Sahil Projemizi Antalya Yaşam Parkı olarak hizmete sunduktan sonra 1000 kardeşimiz orada ekmek yiyor. Boğaçayı’nı yapacağız 10 bin kardeşimiz onun içinde ekmek sahibi olacak. Ben çok iyi hatırlıyorum, ‘Ankara Antalya’dan zengin’ diyenler ‘Antalya’nın sorunlarını çözmek için niye Ankara’ya gitmiyorsunuz’ dediğimizde, ‘ben büyük başkanım Ankara ayağımıza gelsin ben Antalyalıları temsil ediyorum Ankara’ya neden gidecekmişim’ dediler. Dün Ankara’daydım. İki gün önce yine Ankara’daydım. Yorulmuyoruz. Biz ne diyoruz. ‘Antalya’nın meselesi varsa çözümlenmesi için birinin kapısında yatmak gerekiyorsa onu da yaparız’ diyoruz''' Dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI