1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya Konyalılar Derneği, CHP ve İyi Parti'yi misafir etti

Antalya Konyalılar Derneği’nin Geleneksel Çorba Buluşmaları devam ediyor. Her ayın son Cumartesi Günü gerçekleşen Bamya Çorba Buluşmada bu ay CHP ve İyi Parti Milletvekilleri, İl Yönetimi, dernek başkanları başta olmak üzeri çok sayıda önemli isim bir araya geldi

facebook-paylas
Güncelleme: 27-11-2018 08:40:57 Tarih: 26-11-2018 18:20

Antalya Konyalılar Derneği, CHP ve İyi Parti'yi misafir etti

Antalya Konyalılar Derneği tarafından dernek binasında düzenlenen, Ahu Yapı firma sahibi Metin Yıldız’ın sponsor olduğu çorba buluşmasına bir yenisi daha eklendi.

 

Antalya Konyalılar Derneği’nin Kasım ayı buluşmasına;  CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın,  İyi Parti Antalya Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, AYÇOV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin Kurucu Üyesi ve Antalya Dostlar Meclisi Başkanı gazeteci Erdoğan Kahya, ÇETMİ Kültür, Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Önder Zeybek,  Antalya Konyalılar Derneği Kurucu Başkanı Celalettin Kıyıcı ve çok sayıda Konyalı katıldı.

 

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE VURGU

Kasım Ayı Çorba Buluşması’nın Açılış Konuşmasını Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre gerçekleştirdi. Etkinliğin 24 Kasım Öğretmenler Gününe denk gelmesiyle özel bir anlam daha kazandığını belirten Üre, ‘’Her ay sizlerle bir araya gelip, misafirlerimizi ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Özellikle bugünün, bizim için farklı bir önemi daha var. Bu özel gün nedeniyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Gününü' kutluyorum'' dedi.

 

 

 

GÜNDEM: YEREL SEÇİM

Birliği, beraberliği, dayanışmayı sağladığı için Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre’ye teşekkürler eden CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, 2019 Yerel Seçimleri’ne değindi. Başkan Kumbul, seçim çalışmaları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Biz hangi partiden ya da hangi memleketten olursak olalım kendimiz için ve vatandaşın refah içinde daha özgürce yaşayabilmesi için siyasiler olarak mücadele ediyoruz. Yerel seçimlerde hizmet eden kişilerin ön planda olduğu, o kenti yönetecek belediye başkanının belirlendiği seçimlerdir. Ben biliyorum ki bütün vatandaşlarımız, Antalya’yı daha iyi yöneteceğine inandığı kişiye oy verecektir.

 

 

AHMET KUMBUL TARİH VERDİ

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları hakkında sorulan sorulara cevap veren Başkan Kumbul açıklamalarına şöyle devam etti:

Genel seçimlerde olduğu gibi partilerle ittifak yaparak yerel seçimlere girmek istiyoruz. İyi Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi ile yerel seçimlere girmek istiyoruz. Genel Başkanlarımız, Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüştü. Genel başkan yardımcılarımız düzeyinde Büyükşehir için görüşmeler devam ediyor. Büyükşehir'lerle ilgili görüşmeler bittikten sonra ilçeler ile ilgili görüşmelerimiz olacak. Saadet Partisi Genel Başkanı ile genel başkanımız görüşecek. Yerel seçimlere Milli İttifak’ın devamı ve referandumdaki ‘hayır’ cephesi ile gireceğiz. Bununla ilgili bizim de istişarelerimiz devam ediyor. Biz Antalya’da daha iyi hizmet verebileceğimize inanıyoruz, bu inançla yola çıkacağız. 30 Kasım’da meclis toplantısında adayımızı belirlemek istiyorduk fakat bazı ilçelerdeki eğilim yoklamalarımız 2 Aralık’ta yapılacak. Bu nedenle bir aksilik olmazsa 7-8 Aralık tarihinde adayımızı açıklayacağız.

 

BEŞ ADAY ADAYI AÇIKLAMASI

Ahmet Kumbul, CHP'nin beş kişiden oluşan Büyükşehir aday adayları söylentilerine de açıklık getirdi:

Ankette beş arkadaşımız yarışıyor demiştim. Bu kişiler CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhitin Böcek, geçmiş dönem Milletvekili Arif Bulut ve eski dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın. Anket sonuçları bizim için çok önemli, vatandaşın tercih ettiği adayı belirlemeye çalışıyoruz.

 

TAKVİYEYE İHTİYAÇ VAR

Buluşmaya katılan İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ise 2019 Yerel Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir'lerde Ak Parti ile CHP’nin ciddi bir çekişmesi olacak ama CHP’nin desteğimize ihtiyacı var' diyen Subaşı, tabi buna karşılık İyi Parti, Büyükşehir'lerden de birkaçını isteyebilir. Antalya’da CHP’nin Büyükşehir adayının desteklenmesini önerdim ama iki genel başkan bir araya gelip pazarlığa oturduğu zaman değişiklikler de yapılabilir. İki genel başkan oturup konuştuğu zaman bu işi çözeceklerdir'' dedi.

 

 

ÖNEMLİ OLAN HİZMET

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ise konuşmasına 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başladı. Budak, konuşmasının devamında Konyalılık üzerine açıklamalarda bulundu.

Antalya’nın çok uluslu bir kent olduğunu belirten Budak, ‘Dünyanın her yerinden insan gelmiş yerleşmiş. Fakat en değerlisi Konyalılar gelmiş ve geçmişler. Antalya’nın artık ikinci kuşağı, kendilerini artık Antalyalı hissediyor. Antalya’nın bütün nimetlerinden faydalananlar aslında ele ele tutuşup bir araya gelip, Antalya’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeli. Önemli olan parti değil, Antalya’ya hizmet verebilecek nitelikte insanları seçmektir'' dedi, belediye başkanı olacak kişinin kriterlerini belirledi’’ dedi.

 

 

‘BİR ARAYA GELECEĞİZ’

Buluşmaya katılan İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın ise Antalya’daki hemşehri derneklerini hakkında fikirlerini dile getirdi. Özellikle dernek çalışmalarında Konyalıların sayısının çok fazla  olduğunun altını çizen Aydın, ‘Hemşehri dernekleri içerisinde Konyalıların çok aktif olduğunu biliyorum, hemşehri dernekleri partimiz ve siyaset için çok önemli. Konyalılar da bizim için çok önemli, teşkilat üyelerimiz içerisinde de çok fazla Konyalı arkadaşımız var. Önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz inşallah’’ dedi.

 

 

KAPADOKYA GEZİSİ

Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve tanıtımdan sorumlu olan Gazeteci Murat Seyirci, katılım sağlayan misafirlere teşekkür etti  ve gerçekleştirilmesi planlanan Kapadokya Gezisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Gerçekleştirilecek olan gezinin duyurusunun yakın tarihte yapılacağını da belirten Seyirci,  Konyalıların Sesi Dergisi’nin Aralık Ayı sonu çıkacağının müjdesini  verdi.

 

DERNEKTEN ÜYELERE ÖZEL PROTOKOL

Antalya Konyalılar Derneği ile ortak protokol yürüten  Matrix Yazılım İstanbul Bölge Müdürü Fatih Kadir Şentürk, e- ticaret sitesi yerlipazaryeri.com’dan bahsetti. Üye olmak isteyenlerin portala nasıl katılacağını anlatan Şentürk, ‘Derneğe gelir getirecek olan komisyonlu üyelik ile ürün satışı yapılabilecek, bu satışlardan hem dernek kazanacak hem üyeler kazanacak’ dedi.

 

ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Etkinliğin sonunda Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen  Buluşma’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk gelmesi sebebiyle buluşmaya katılan öğretmen İknur Güneş, Nihal Üstünkaya ve Seher Budak’a çiçeklerini takdim etti.

Ziyaretin sonunda Çetin Osman Budak, Hasan Subaşı, Ahmet Aydın ve Ahmet Kumbul Antalya Konyalılar Derneği’nin anı defterini imzaladı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI