1xbet betist supertotobet
Bugun...



Din istismarcılarından akılalmaz dolandırıcılık!

Dini inanç ve duyguları kullanarak dolandırıcılık yapan 3 şüpheli tutuklandı

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2018 09:01

Din istismarcılarından akılalmaz dolandırıcılık!

Asayiş Şube Müdürlüğüne değişik tarihlerde müracaatta bulunan Ü.A. ve Ü.D. isimli şahıslar, hayır yapma vaadiyle hocaya okutma bahanesiyle toplamda 3 adet altın bileziklerinin alınarak dolandırıldığını bildirdi. 

 

Yapılan araştırmalar sonucunda, her iki olay yerinde yapılan incelemeler neticesinde, şüphelilerin Y.K, İ.B., ve M.K. isimli şahıslar olduğu, aynı araç ile olay yerine geldikleri, müştekilerden altın bilezikleri aldıktan sonra olay yerinden kaçtıkları ve Antalya'dan ayrıldıkları anlaşıldı. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 3 şüpheli şahıs Denizli ili Serinhisar İlçe Emniyet Amirliği görevlileri tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilere yapılan aramada, müştekilerden dolandırdıkları altın bilezikleri bozarak elde ettikleri değerlendirilen 18.000 TL. para ve sahte kimlik ele geçirildi.

 

Şüpheliler hakkında yapılan incelemede; Y.K.'nın 8 ayrı suçtan aranmasının ve 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, İ.B.'nin 8 ayrı suçtan aranmasının ve 6 yıl 2 ay)kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı.  Haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI