1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Vali Konakları’nda malikane tipi konaklar ortaya çıkıyor…

Türkiye’nin tek tarih konseptli projesi Vali Konakları 2, farklı konak seçeneklerinin yanı sıra bu güne kadar benzeri olmayan malikane tipi konaklarıyla Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yükseliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-12-2018 18:22:48 Tarih: 04-12-2018 15:10

Vali Konakları’nda malikane tipi konaklar ortaya çıkıyor…

Döşemaltı’nda devam eden Vali Konakları 2 projesi tarihi konsepti ile fark yaratırken, konut alışkanlıklarını da değiştiriyor. Toplam 420 Konutluk projesi ile temeli atılan Vali Konakları 2 projesi, ikiz villa, çift katlı villa, tek katlı villa, zemin kat ve orta kat daire seçenekleri ile alternatif konutların ardından, son olarak da malikane tipi konakların beton dökümü işlemine başladı. Antalyalıların heyecanla beklediği eşsiz projede bir taraftan da betonu dökülen konutlar örülerek ince sıvaları yapılmaya devam ediyor.

 

 

YENİ BİR YAŞAM ALANI

‘4 mevsim mutluluk, 365 gün tatil’  sloganı ile Türkiye’nin tek tarih temalı projesi olan Vali Konakları 2, yeni malikane tipi konaklarıyla Antalya’ya yeni bir yaşam anlayışı katmayı hedefliyor. Hızla yükselen konakların beton döküm işleminde sona gelinirken, bir taraftan da ince sıva çalışması ile elektrik ve su projeleri çalışması devam ediyor. Son hız ile yapımı devam eden projede özellikle iç mimari tasarımı ile dikkat çeken dubleks seçenekler ise dubleks anlayışını değiştirerek büyük beğeni topluyor. Projenin an ve an yapımı ise 24 saat canlı yayın ile şantiye alanı üyeler tarafından izlenebiliyor.

 

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YATIRIM/İNŞAAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI