1xbet betist supertotobet
Bugun...



AK Parti'li Başkan Taş'tan yeni parti açıklaması

AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, düzenlemiş olduğu basın toplantısında, sorulan sorular üzerine yeni kurulacak olan Ali Babacan'ın partisi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-10-2019 18:20:31 Tarih: 04-10-2019 18:12

AK Parti'li Başkan Taş'tan yeni parti açıklaması

AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, basın mensupları ile bir araya geldiği bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen basın toplantısında çeşitli konulara değinen Taş, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu tarafından yeni kurulacak olan parti ve bu partiye geçmek isteyen üyelerin istifaları üzerine de açıklamada bulundu.


Basın mensuplarının yeni parti sorusu üzerine Antalya'da AK Parti'de yaşanan istifalarla ilgili değerlendirmede bulunan Taş, çok sayıda istifa ile karşılaşmadıklarını, üyelerden 2-3 kişinin istifa ettiğini bu kişilerin de parti için büyük bir önem taşımadığını vurguladı. 


Açıklamalarının devamında dikkat çekici bir açıklamada daha bulunan Taş, yeni kurulacak olan partideki çalışmaları çok yakından takip ettiklerini, içeriden bir takım bilgiler de almayı sürdürdüklerini de belirtti. Yeni kurulacak partinin, AK Parti tarafından bu kadar yakından takip edilmesi ise kafalarda bazı soru işaretleri yarattı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI