1xbet betist supertotobet
Bugun...



Görüşmeler başladı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP ile yerel seçimlerde ittifak için heyetler arası görüşmelere başlanacağını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2018 10:14

Görüşmeler başladı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Cumhur İttifakı için ilk görüşmeyi yaptı. İttifak detaylarının ele alınmadığı görüşmede taraflardan iyi niyet beyanı bildirildi. Görüşmede Cumhur İttifakının devam etmesi kararı alındı. Fakat kararın kesinleşmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin bir araya gelmesi bekleniyor.

 

Görüşmenin kısa sürüğünü ve detayları görüşmediklerinidile getiren Durmaz, açıklamasına şu sözlerle devam etti: 

"Cumhur İttifakı iradesinin yerel seçimlerde de aynı şekilde devam etmesi hususunda karşılıklı irade beyanında bulunduk. Görüşmelerimiz bundan sonra gerek iki genel başkan yardımcısı arasında gerekse heyetler olarak devam edebilir. Sayın Cumhurbaşkanının Sayın Genel Başkanımızla görüşmeleri bekleniyor. Orada da belki daha kapsamlı bir değerlendirme yapma imkanı olabilir veya sonrasında daha kapsamlı çalışmalar yapılabilir. Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımızın görüşmeleri bundan sonraki görüşmelerimize ışık tutacak. İrademizin karşılıklı olarak örtüştüğünü ifade edebiliriz."

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI