1xbet betist supertotobet
Bugun...



KONGED’te değişim...

KONGED Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, Aralık ayında yapılacak kongrede siyasi çalışmalarından dolayı yeniden aday olmayacağını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 13-09-2018 09:55

KONGED’te değişim...

Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KONGED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları çalışmalar ve yaklaşan kongre hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

KONGED Başkanı Alveroğlu, nezaket ziyaretinde derneğin 4’üncü yılını kutladıklarını ifade ederek, “Derneğimizin 4’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde tanıtım programı düzenledik. Bir sivil toplum kuruluşunun neler yapabileceğini geçen 4 senede hayata geçirdik.  300'ün üzerindeki saha faaliyeti gerçekleştirdik. Gecemizde yaklaşık bin 500 misafirimizi ağırlayıp kültür, sanat, spor dalında ödül verdik. Antalya kamuoyunda ciddi karşılık buldu” dedi.   

 

'Aday Olmayacağım'

Alveroğlu, önümüzde KONGED’in kongre süreci olduğunu belirterek, “Aralık ayının ortasında olacak kongre, en kalabalık sivil toplum kuruluş kongresi olacak.  Bin 500 olan üye sayımız, gönüllülerle birlikte 26 bine ulaşıyor.  Başarımızın sırrı ise, alışılagelmiş STK’lardan farklı işler yapmaya çalışıyoruz. Kadın hentbol takımımız var. Web TV, Web Radyo gibi ülke kamuoyunda ilk niteliği taşıyan yayın organlarını hayata geçirdik, dergimiz var. 300 saha faaliyetini hayata geçirdik. Kısa zamanda çok iş başardık.

 

Bizden sonra göreve gelecek olan başkanımız KONGED markasını Antalya’ya daha güçlü bir şekilde paylaşacaktır. Kongrede aday değilim. Dernek boyutundaki misyonumuzu tamamladık. Kan değişiminin şart olduğunu düşünüyorum. Tüm üyelerimiz başkanlık için aday olabilir. Gönlümüzde yatan bir siyasi parti var. Siyaset çalışmalarıma yoğunluk vereceğim. Nefes aldığım sürece KONGED’in bir üyesi olmaktan onur duyacağım” dedi.

 







Etiketler : Esra ALTUNKES

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI