1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyalılar Derneği’nde başkanlar buluşması

Antalya Konyalılar Derneği’nin kurucu başkanları, dernek binasında bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2018 13:26

Konyalılar Derneği’nde başkanlar buluşması

Antalya Konyalılar Derneği’nin kuruluşundan bu zamana kadar başkanlık görevi yapan üyeler ve dernek kurucuları, derneğin yeni başkanı Süleyman Üre’nin çağrısı ile dernek binasında bir araya geldi. Derneğe emek harcayan eski başkanların onure edildiği bu buluşma ile üyeler arası ilişkiler tazelendi ve beraberlik vurgusu yapıldı.

 

BAŞKAN ÜRE’DEN MESAJ

 

Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre, anlamlı buluşmaya katılım gerçekleştiren tüm başkanlara teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi:

Sayın başkanlarım öncelikle çağrıma kulak verip bugün buraya gelip, bizlerle bir arada bulunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Dilerim ki bu buluşmalarımız daimi olur ve dostluk bağımız hiç kopmaz. Derneğimizin başkanları olarak, bu buluşmalarımızı sıklaştırmalı ve çalışmalarımızda birbirimize destek olmalıyız. Bugüne kadarki destekleriniz için sizlere minettarım. İnşallah daha güzel projelerimizde birlikte olmaya devam edeceğiz.

Başkan Üre’nin konuşmasının ardından, eski başkanlar da bu takdire şayan davranış için yönetime teşekkürlerini iletti.

 

BULUŞMALAR TEKRARLANACAK

 

Bundan sonraki projelerde de geçmişte derneğe desteğini vermiş başkanların, önerilerinin ve desteklerinin alınması üzerinde ortak karar alındı. Bir araya gelmekten çok memnun olan başkanlar, bu buluşmaları düzenli aralıklarla tekrarlayacak.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI