1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler...

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CHP'nin PM toplantısı sonrasında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-08-2018 18:02:00 Tarih: 30-08-2018 13:19

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler...

İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda, "Seçimden 66 gün sonra seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla Parti Meclisi toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Cumhurbaşkanı Adayını davet etmemek sorun, toplantıda yalan söylemek ayrı bir sorun." ifadelerini kullandı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde parti meclisi (PM) toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası Twitter hesabından açıklamalarda bulunan CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin açıklamaları şu şekilde: 

 

"İKİ ELİM KANDA OLSA GİDERDİM"

"Seçimden 66 gün sonra seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla Parti Meclisi toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Cumhurbaşkanı Adayını davet etmemek sorun, toplantıda yalan söylemek ayrı bir sorun. Seçimden sonra beni davet etmiş ama ben gitmemişim! Benim olmadığım yerde zor durumdan kurtulmak için yalana başvurmak koltuk sevdası değil de nedir? Ben partiliyim davet gelseydi iki elim kanda olsa giderdim.

 

"VAH PARTİMİZİN HALİNE"

Bu toplantı seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla yapılmış ise Cumhurbaşkanı Adayı davet edilmeliydi. Cumhurbaşkanı Adayı hakkında yalan konuşmak için düzenlenmişse vah partimizin ve ülkemizin haline!"

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bu açıklamalarının ardından CHP yönetiminden gelecek açıklamalar ise merak konusu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI