1xbet betist supertotobet
Bugun...



SAYD yönetimi değişti!

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nin 30 Mayıs 2019’da yaptığı 7. Olağan Genel Kurulda toplantıda SAYD Yönetim Kurulu Başkanlığına Passo Tur’un sahibi Hamit KUK seçildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-06-2019 17:42:15 Tarih: 13-06-2019 11:47

SAYD yönetimi değişti!

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nin (SAYD ) 30 Mayıs 2019’da yaptığı 7. Olağan Genel Kurul'da seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını yaptı. Dernek merkezinde 12 Haziran Çarşamba Günü  yapılan toplantıda SAYD Yönetim Kurulu Başkanlığına Passo Tur’un sahibi Hamit KUK seçildi.
 
Yeni dönemde derneğin başkan yardımcılığını Milenyum Golf Travel’ın sahibi Öner Uygun üstlenirken, genel sekreterlik görevine Sanitas Travel’ın sahibi İlknur Fidan Kepez ve saymanlık görevine de Skyline Travel’ın sahibi Öznür Pala Köse getirildi.
 
 Kuk, yaptığı açıklamada, 2010 yılından bu yana SAYD yönetim kurullarında çeşitli kademelerde görevler aldığını ve bu dönemde de üyelerin teveccühü ile yönetim kurulu başkanı olarak görev üstlendiğini söyledi. Önümüzdeki dönemde başta üyelerimiz olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte turizmin persfektifine uygun yeni fikirler ve stratejiler ortaya koyarak sektöre yön verenler arasında olmaya devam edeceklerini belirtti.






Etiketler : SAYD yönetim

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI