1xbet betist supertotobet
Bugun...



Şehitlik Parkı açılışa hazır

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye’nin dört bir yanında vatanı için canını feda etmekten çekinmeyen 172 Antalyalı şehidin her biri için anıtın yer aldığı Şehit Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt Şehitlik Parkı’nı 13 Aralık Çarşamba saat 14.30’da törenle açacaklarını söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-12-2023 09:00:29 Tarih: 11-12-2023 08:58

Şehitlik Parkı açılışa hazır

Aralık 2020’de Suriye’nin Rasulayn ilçesindeki yol kontrol noktasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen ve Antalya’da toprağa verilen Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt’un adını taşıyan park, Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde yer alıyor. 6 bin 677 metrekare alana kurulan Şehit Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt Şehitlik Parkı’nda Kaş’tan, Gazipaşa’ya Antalya’nın dört bir yanına defnedilen 172 şehidin isimleri anısına birer anıt yer alıyor.

Şehitlerin künyelerinin yazılı olduğu anıtlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykelinin etrafında yer alıyor. Her anıtın LED’lerle aydınlatıldığı parkta Atatürk heykelinin etrafı ise Gazi’nin bir yurtdışı seyahatinde Türkiye’ye getirdiği kırmızı Atatürk çiçekleriyle süslendi. Parkta Muratpaşa Belediyesi’nin yetiştirdiği zeytin ağaçları da bulunuyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MURATPAŞA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI