1xbet betist supertotobet
Bugun...



Süleyman Özyurt, BAĞ-KUR gün sayısının eşitlenmesini istedi.

Antalya Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Süleyman Özyurt çıkacak olan EYT yasası ile ilgili BAĞ-KUR prim gün sayısının eşitlenmesi için başvuruda bulunduklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2023 19:21

 Süleyman Özyurt, BAĞ-KUR gün sayısının eşitlenmesini istedi.

Berberler BAĞ-KUR gün sayısının eşitlenmesini istedi.
 
Antalya Berberler ve Kuaförler  Derneği Başkanı Süleyman Özyurt, çıkacak olan EYT yasası ile ilgili üyelerinin içinde bulunduğu durumu özetledi, meslektaşlarının da yoğun talebini dikkate alarak  BAĞ-KUR'da prim gün sayısının SGK şartlarına göre eşitlenmesi gerektiğini belirtti.
 
Özyurt açıklamasında, "Berber ve kuaför üyelerimiz Bağ-Kur üzerinden primlerini yatırıyor. Çıkacak olan EYT yasasına göre SGK'lı çalışanlardan bayanlarda 20 yıl 5 bin gün, erkeklerde 25 yıl 5400 prim günü istenilmekte. Üyelerimizin tamamına yakını BAĞ-KUR'lu. Bu nedenle BAĞ-KUR'da prim gün sayısının SGK şartlarına göre eşitlenmesi doğru olacaktır. Bu konuda kamuoyu desteğine de ihtiyacımız var." Dedi.
 
Özyurt, ilgili bakanlık dahil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taleplerini yazdıklarını, üyelerinin isteklerini ilettiklerini belirtti, hakkaniyet açısından bu mağduriyetin giderileceğine inandıklarını söyledi.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI