1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tahal Kuyumculuk, Özdilek AVM’de!

Antalya’da 2003 yılından beri kuyumculuk hizmeti veren Tahal Kuyumculuk, 5. mağazasını, Blue Diamond markası adı altında Özdilek AVM’de hizmete açtı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-10-2019 17:39:25 Tarih: 22-10-2019 11:13

Tahal Kuyumculuk, Özdilek AVM’de!

Fatih ve Okan Tahal kardeşlerin sahibi olduğu Tahal Kuyumculuk, Özdilek AVM içerisinde 5. mağazasını açtı. Antalya’da kuyumculuk sektöründe 2003 yılından beri hizmet veren Tahal Kuyumculuk, Blue Diamond markası ile gerçekleştirdiği işbirliği ile mağaza zincirine bir yenisini ekledi.


AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Özdilek AVM’de gerçekleşen mağaza açılışına Antalya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Kuyumcular Odası Başkanı Sayın Ali Çelik, ASKON Başkanı Sayın Cahit Urfan, ANTİAD Başkanı Ersen Göksan, Blue Diamond Müdürü, Candemir Çelik ve Özdilek Park Avm Müdürü Nuri Yüksel başta olmak üzere çok sayıda önemli isim katıldı.

 


 


ANTALYA’NIN MARKASI
Konuklar tarafından yoğun ilgi gören açılış, kurdele kesimi ile başladı. Kurdele kesimi sırasında açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Tahal Kuyumculuk markasının Antalya’da olduğu gibi tüm Türkiye’de de önde gelen markalar arasında yer almasını temenni etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışın ardından mağazayı çok sayıda konuk ziyaret ederken, mağazada satışa sunulan pırlanta takılar ise büyük beğeni topladı.

 


17 YILDIR SEKTÖRDEYİZ
Açılışla ilgili duygularını paylaşan Fatih Tahal ise, Antalya’da pırlanta sektöründe 17 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, Blue Diamond markası ile ilk mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.  Açılışa katılarak destek veren herkese teşekkür eden Fatih Tahal, tüm Antalyalıları yeni mağazaya davet etti.

Markantalya ve Terracity AVM’de bulunan mağazalarının ardından Özdilek AVM’de de yeni mağaza açan Tahal Kuyumculuk, çok kısa bir süre içerisinde Markantalya’daki mağazasını, Blue Diamond markası altında yenileyecek.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI