1xbet betist supertotobet
Bugun...



UTEF’den Antalyalılara sesleniş

Kısa adı UTEF olan, “Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu” bir elin verdiğini bir el görmeyecek yardım felsefesiyle tüm Antalyalılara yardım bağışına davet seslenişi yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-12-2023 16:43:58 Tarih: 21-12-2023 16:40

UTEF’den Antalyalılara sesleniş

Federasyon Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar, “Yardım kuruluşu olarak gönül hizmetimizi canla başla yürütüyoruz. Kurucumuz rahmetli annem Leman Gebizli’nin anısını yaşatmak adına sürdürdüğümüz çalışmalarda sizlerden gelen araç gereç ve ihtiyaç malzemelerini hem Antalya’da hem deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

İhtiyaç sahiplerinden  gelen talep üzerine, yardımseverlere ulaşıp malzeme teminiyle ilgili kişilere ulaştıklarını vurgulayan Başkan Güldane Kaya Kaçar, “Her ay, üç beş tekerlekli araba, koltuk değneği, hasta yatağı, oksijen tüpü gibi önemli malzemeleri hayırsever vatandaşların katkılarıyla bir elden alıp diğer ele teslim etmenin mutluluğunu tadıyoruz” diyerek hayırseverleri Doğuyaka mahallesinde bulunan kısa adı ASSİM “Abdullah Sevimçok Sivil Toplum İnovasyon Merkezine beklediklerini ifade etti.



Önceki gün, ASSİM merkezindeki Federasyon Ofisinde törenle ayağı kesilen bir şeker hastasına tekerlekli sandalye ve koltuk değneği teslim töreninde konuşan Yardımsever Aziz Ertaş, “Bu derneğin çok güzel hizmetlerde bulunduğunu öğrendim ve bana gelen istek üzerine desteğimi ortaya koydum. Antalya’daki Romanların yardımsever abisi Hasan Geçkalan kardeşimize sakat arabası teslimatı yaparak gönül mutluluğunu karşılıklı yaşadık. UTEF Başkanı Güldane hanıma bu duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz” diyerek tüm Antalyalıların Güldane hanımı (535 3259394) bu telden arayarak ellerinde kalan her türlü malzemeyi bildirmeleri halinde UTEF ekipleri kapıdan teslim alıp kayıtlara geçireceğini ifade etti.




Haber: Erdal Orhan







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI