1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ahmet Aydın adaylığını açıkladı!

İYİ Parti Antalya eski İl Başkanı Ahmet Aydın başkanlığa tekrar aday olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-07-2020 10:06:17 Tarih: 16-07-2020 09:27

Ahmet Aydın adaylığını açıkladı!

İYİ Parti Antalya Teşkilatı il kongresi hazırlıklarını yaparken,İYİ Parti Antalya eski İl Başkanı Ahmet Aydın başkanlığa adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

Aydın yaptığı açıklamada, "Demokratik ve adil bir siyasi zemin arayışında karanlıklardan aydınlıklara geçişimizin üst yapısı olan İYİ Parti'miz için hiçbir sorumluluk ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Aynı düşünmeyebiliriz fakat birlikte düşünebiliriz inancı ile bir ve bütün bir teşkilat yapısını sağlamak, tüketen değil üreten olma gayreti ile karanlığın korkulu rüyası, parlayan güneşimiz İYİ Parti'mizin iktidar yürüyüşünü Antalya'dan başlatmak ortak kaygımızdır.

Kuruluştan kurumsallaşmaya kadarki olan tecrübemizle böyle tarihi bir misyonu sizlerle üstlenmek ve iktidar yürüyüşümüzde de sizlerle beraber olmak arzumuzdur" dedi. Sözlerini Yaşar Kemal'in “Bir dil bulacağız, herşeye varan, Birşeyleri anlatabilen, Böyle dilsiz, böyle düşmanca, böyle bölük pörçük, Dolaşmayacağız bu dünyada.."dizeleriyle bitiren Aydın, adaylığını 18 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30'da açıklayacağını duyurdu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI