1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ali Babacan'dan Cumhur ittifakına sert sözler...

"Büyük ortak kendi mensuplarının itibarını bile savunamaz halde. Bir siyasi partinin direksiyonuna başka bir partinin genel başkanının geçmesine herhalde ilk defa tanık oluyoruz" diyen Ali Bababcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye vesayet üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2020 21:29

Ali Babacan'dan Cumhur ittifakına sert sözler...

Deva Partisi lideri Ali Babacan, eleştirileri ile  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'yi hedef aldı. Babacan, ''Hükümetin ilgili bakanı pandemiyle ilgili aylardır hepimizden gizlenen vaka sayılarını açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda vaka sayısı açısından Türkiye'nin dünyada ilk beşte olduğunu söylemiştim. Hatta tahmini rakamlarımızı da paylaşmıştım. Ortaya çıktı ki tahminimiz doğruymuş. ABD ve Hindistan'ın hemen peşinden üçüncü olduğumuzu gösteriyor. Tabii açıklanan sayılara inanıp inanmamak başka mesele'' dedi.

“ANLAŞILAN HASTA SAYILARI DA DOĞRU DEĞİL”

Şeffaf olun, işin ucunda bu milletin hayatı var. Sırf propaganda yapmak için olur olmadık şeylere “beka meselesi” diyorsunuz. Gerçek beka bu milletin sağlığıdır. İnsanımızın sağlığını aylardır tehlikeye attınız.

“BÜYÜK ORTAK KENDİ MESUPLARININ İTİBARINI SAVUNAMIYOR”

Büyük ortak kendi mensuplarının itibarını bile savunamaz halde. Türkiye siyaseti çok sayıda enteresan olaya şahit olmuştur ama bir siyasi partinin direksiyonuna başka bir partinin genel başkanının geçmesine herhalde ilk defa tanık oluyoruz.*Küçük ortak, büyük ortak üzerinde neredeyse vesayet oluşturmuş durumda. Büyük ortağın sorunlarının nasıl çözüleceğini küçük ortak belirliyor. Büyük ortağın kurucularına, büyük ortağın gözü önünde ağıza alınmayacak, yakışıksız, seviyesiz ifadeler kullanılıyor.

Getirdikleri bu partili cumhurbaşkanlığı sistemi ayaklarına dolanıyor. Hani “nereden nereye” diyoruz ya, 20 yıl önce adalet için yola çıkanların ümidine bir bakın, bir de şimdi tek kişinin sözüne mutlak itaat hallerine.

Birinin istifasını iste, bir başkasını disiplin kuruluna sevk et…
En ufak bir farklı fikre tahammülü olmayanlar hangi demokrasiden söz edebilir? Bunun samimiyetine kim inanır?







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI