1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'da kaç korona hastası var...

Antalya'nın çiçeği burnunda valisi Ersin Yazıcı, Antalya'da vaka artışında artış olduğunu ancak bunun şehri tehdit edecek boyutta olmadığını söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-08-2020 09:01:34 Tarih: 13-08-2020 11:47

Antalya'da kaç korona hastası var...

Antalya Valisi Ersin Yazıcı basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

50 günü aşkın süredir Antalya'da görev yaptığını hatırlatan Vali Yazıcı, turist sayılarından koronavirüs vakalarına, okul kayıt parasından basın ile iletişime kadar gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

ANTALYA'DA 14 HASTA
Antalya'da 9 koronavirüs hastasının yoğun bakımda tedaviye alındığını açıklayan Vali Yazıcı, "5 solunum cihazına bağlı entübe hastamız ile toplamda 14 hastamız var. Uzun süredir bu rakam bir eksiliyor, iki fazlalaşıyor. Yani yoğun bakımdaki hasta sayımız ve entübe cihaza bağlı hasta sayımız toplamda, ben göreve başladığımdan beri hiç 20'yi görmedi. Yoğun bakım hasta sayısı benim için bir kriter. Antalya, nüfusuna göre vefat sayısı çok iyi gözüken illerden. Orada da bir artışımız yok. 20 civarında da vefatımız var" dedi.

Antaya'ya 11 Ağustos tarihinde 17 bin 571 turistin havalimanından giriş yaptığını, Rusya'dan dün 10 Ağustos'ta 22 bin misafir geldiğini belirten Vali Yazıcı, "Tabi bu rakamlar geçen seneyle kıyaslandığında pek bir şey ifade etmiyor ama 10 Ağustos'ta ilk defa toplamda 34 bin 996 kişi geldi. İnşallah Almanlar da gelecek ve turizm sektöründeki hareketlilik her sektörü harekete geçirecek" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI