1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya OSB'nin şampiyonu Doktor Tarsa

Bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Organize Sanayi Bölgesi Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Doktor Tarsa Tarım San. Tic. A. Ş. oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-01-2020 18:04:16 Tarih: 27-01-2020 11:21

Antalya OSB'nin şampiyonu Doktor Tarsa

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Doktor Tarsa Tarım San. Tic. A. Ş. ile Türk Ytong Sanayi A.Ş.   arasında oynanan   final  müsabakası   ile   sona   erdi.   Büyük   bir   heyecana   sahne   olan müsabakayı  Doktor  Tarsa  Tarım  San.  Tic.  A.  Ş.   kazanarak   turnuvanın   şampiyonu   oldu. Takıma kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar verdi.

 

İKİNCİ YTONG 
Park Antalya Spor Tesislerinde 23 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın ikincisi olan Türk Ytong Sanayi A.Ş. takımı, kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu  Başkan  Vekili  Hasanali  Gönen’den   aldı.  Aynı   gün   oynanan   üçüncülük maçında   ise  Netlog  Lojistik  Hizmetleri  A.  Ş.   ile  Ankutsan  Antalya  Kutu  Sanayi  Oluklu Mukavva Kağıt Tic. A. Ş. takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı  5-3 kazanarak  turnuva üçüncüsü olan Netlog takımına kupa ve madalyalarını Antalya OSB Müteşebbis Heyet Üyesi ve   Antalya   Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu verdi. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Kar-Yapı Tasarım Kartonpiyer İnş. İml. Tur. Taş. San. Tic. AŞ’ye plaketini Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İncir takdim etti.
 

KRAL DEĞİŞMEDİ
Gol kralı tacını bu yıl da devretmedi. Turnuva  boyunca 29 gol atarak beşinci kez gol kralı olan Türk Ytong takımının forveti Recep Yılmaz’a ödülünü Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gizli verdi.
 

MAÇLAR ANTALYA OSB’DE OYNANACAK
Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, bir sonraki turnuvanın, Antalya OSB’ye kurulacak tesislerde gerçekleşeceğini söyledi. 2020/2021 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak Özel Antalya OSB Mesleki ve Teknik   Anadolu   Lisesinin   bahçesine   halı   saha   yapılması   için   çalışmalara   başladıklarını söyleyen  Bahar,   “Bundan   sonraki   turnuvaları  meslek   lisemizin   bahçesindeki   halı   sahada yapacağımızı sizlere müjdelemek istiyorum. Yönetim Kurulumuz ve Eğitim Komisyonumuz okulun, halı sahamızın ve kapalı spor salonumuzun 2020/2021 eğitim-öğretim dönemine yetişmesi için çalışıyor. Önümüzdeki yıl hem turnuvamızı hem de ödül törenimizi Bölgemiz sınırları içerisinde, çok daha büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştireceğiz” dedi.







Etiketler : Antalya OSB

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI