1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya şehit Adnan Kısar için ağlıyor.

Hakkari Yüksekova'da zırhlı araç devrildi, Antalya Döşemealtı İlçesinden Adnan Kısar ve Kahramanmaraşlı Osman Gül şehit düştü.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-08-2020 10:37:19 Tarih: 10-08-2020 10:21

Antalya şehit Adnan Kısar için ağlıyor.

Hakkari Yüksekova’da zırhlı polis aracının şarampole devrilmesi sonucu 2 özel harekat polisi şehit oldu. Zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Adnan Kısar'ın (52) Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oturan ailesine acı haber verildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada polis memurları Adnan Kısar (52) ve Osman Gül (27) şehit oldu. Şehitler polisler törenle memleketlerine uğurlandı.

ÜS BÖLGESİNDEN DÖNERKEN DEVRİLDİ

Alınan bilgilere göre, İran sınırındaki üs bölgesinden görev dönüşü yapan polis zırhlı aracı şarampole  devrildi. Kazada araçta bulunan 2 özel harekat polisi şehit oldu.

Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar bölgesindeki Cengiz Üs Bölgesi'nde yakıt ikmali için giden zırhlı aracın kaza yapmasıyla şehit olan polis memurları Kısar ile Gül için Yüksekova Selahattin Eyyübi Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Şehit polislerin Türk bayrağına sarılı tabutları tören alanına getirildikten sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından da özgeçmişleri okundu. Duaların okunmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında taşınan Şehit Polis Memuru Adnan Kısar memleketi Antalya'ya, Osman Gül  ise Kahramanmaşar'a uğurlandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI