1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor galibiyetini Muhittin Böcek ve Berkay Taşgın'a hediye etti!

Antalyaspor Süperlig ilk maçında Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyeti yoğun bakımda tedavide olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ve trafik kazasında hayatını kaybeden Antalyaspor taraftarı Berkay Taşgın'a hediye etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2020 12:55:01 Tarih: 14-09-2020 12:33

Antalyaspor galibiyetini Muhittin Böcek ve Berkay Taşgın'a hediye etti!

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Muhittin Böcek'e bir destek de Antalyaspor'dan geldi.

Maç duyurusu Antalyaspor'un resmi sosyal medya hesabından Başkan Böcek'in fotoğrafıyla duyurulurken; stadyumda bulunan dev ekranlarda da Muhittin Böcek yer aldı. Kırmızıbeyazlı takımın 20'lık galibiyeti de maç sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile trafik kazasında hayatını kaybeden Antalyaspor taraftarı Berkay Taşgın'a hediye edildi.




Antalyaspor'un resmi sosyal medya hesabından da, "Süper Lig'in ilk maçında Gençlerbirliği karşısında aldığımız 20'lık galibiyeti, tedaisi devam etmekte olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan taraftar Berkay Taşgın'a armağan ediyoruz. Muhittin Böcek'e bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Berkay Taşgın'a Allah'tan rahmet ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" açıklaması yapıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI