1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyaspor ve Tourist Cell işbirliğine Kilit Global Katkısı!

Fraport TAV Antalyaspor’da sponsorluk anlaşmalarının kapsamı büyüyor. Kulübümüze sabit gelir kaynağı yaratan Tourist Cell Turkey ile ülkemize en çok turist getiren firmalardan biri olan Kilit Global arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-08-2022 14:13:51 Tarih: 01-04-2022 15:19

Antalyaspor ve Tourist Cell işbirliğine Kilit Global Katkısı!

İmza törenine FTA Antalyaspor’umuzun Başkanı Av. Aziz Çetin, Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kilit Global Genel Müdürü Sezgin Özer, Tourist Cell Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Canbolat ve Tourist Cell Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Yener Yıldırım katıldı.



HER KART GELİR DEMEK
Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde yapılan imza töreninde konuşan Tourist Cell Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Canbolat, Antalya’ya değer katan markalarla güç birliği yapmaya devam ettiklerini söyledi. Canbolat, “Yapılan bu anlaşma ile Antalyaspor’umuz, Tuirst Cell, Kilit Global ve elbette döviz girdisi nedeniyle Türkiye’miz kazanacak” dedi. Tourist Cell’in Antalyaspor’a nasıl gelir sağlayacağını da anlatan Canbolat, “Ürünümüzün içerisinde belli başı paketler var. Turist ülkemize gelmeden önce veya gelince çeşitli yollarla bu sim kartı alabiliyor. İçerisinde 20 GB’tan başlayan internet ve konuşma paketleri bulunuyor. Turist kendisine uygun olan paketi alıyor ve kart başına Antalyaspor’umuz belirli bir girdi sağlıyor. Bu da yıllık en az 500 bin euro civarında bir paranın Antalyaspor’un kasasına girmesi demek. Kilit Global ile yaptığımız bu anlaşmanın ardından diğer turizm firmaları ile genişlemesi, Antalyaspor’un daha fazla kazanması demek” diye konuştu.




Favorislot Giriş SABİT GELİR KAYNAĞI OLACAK
FTA Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kilit Global Genel Müdürü Sezgin Özer ise “Turizmdeki bütün paydaşların hem hizmet hem de gelir anlamında katkısı olacaktır. Sektörümüze ve Antalyaspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız ve yönetimimiz hep kalıcı gelir peşinde. İşte bu imza da bu anlamda önemli” dedi. Tourist Cell Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Yener Yıldırım ise yola Antalyaspor ve Antalya turizmine katkıda bulunmak için çıktıklarını belirterek “Kilit Global’in yanımızda olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ülkemize gelen misafirlerimizin sim kart ve internet ihtiyaçlarına kolay ve doğru bir şekilde ulaşmasına sağlayacağız. İşbirliği anlaşmamızın turizm camiamıza ve Antalyaspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.













Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYASPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI