1xbet betist supertotobet
Bugun...



Berberlerden destek teşekkürü

Pandemi yasaklarında yaşadıkları sıkıntıları sık sık dile getiren berber ve kuaför esnafı bir araya geldi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen destek ödemeleri için teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 30-06-2021 14:51

Berberlerden destek teşekkürü

Pandemi yasaklarının en sıkıntılı sektörlerinden biri de berber ve kuaför esnafıydı. Uzun süre kapalı kalan, açık olduğu dönemlerde de vatandaşların dışarı çıkmaması nedeniyle işleri hayli azalan berber ve kuaförler, verilen son pandemi desteği nedeniyle bir nebze olsun rahat etti. Sektörün sözcüsü haline gelen berber Süleyman Özyurt, bir araya geldiği meslektaşları ile teşekkür mesajı verdi.

BEKLENTİMİZ DAHA FAZLAYDI!
Berber ve kuaförler olarak yaşadığımız sıkıntıları sürekli dile getirmeye çalıştık’’ diyen Özyurt, yaşananları özetledi: Çok şükür yasaklar bitti, sektörler açıldı. Bizler de işlerimizin tekrar toparlanmasını bekliyoruz. Ancak bir taraftan virüs nedeniyle uzun süre evde kalan vatandaşları, diğer taraftan yaşadıkları ekonomik sıkıntıların da etkisiyle aldıkları makinelerle evde tıraş olarak tasarruf edenleri de katarsak, müşteri potansiyelimizin eski halini alması hayli zaman alacak. Bu kadar sıkıntının arasında beklediğimiz destek bir süre önce verilmiş, biz de başvurularımızı yapmıştık.  Çoğu esnafımız desteğini aldı, ancak bazı meslektaşlarımız ise desteğin hesaplarını yatırılmasını bekliyor. Gönül istedi ki daha fazla destek verilsin, en azından destek kiralarımız karşılasın. Ancak buna da şükür.



DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Verilen desteğin bazı esnaflar için kirasının yarısı bile olmadığının altını çizen Özyurt, önemli olan devletimizin elinden geleni yapması, bir nebze de olsa endişelerimize ilaç olmasıydı. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, desteğin çıkmasında katkısı olan Bakan ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize teşekkür ediyoruz. Umarız bir daha virüs nedeniyle kapanmalar olmaz, meslektaşlarımız zor durumda kalmaz’’ dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI