1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bölge kan merkezi’nin projesi hazır

Defterdarlık Milli Emlak Dairesi’nin Kızılay’a tahsis ettiği Antalya-Alanya yolu üzeri, Tarım İlçe Müdürlüğünün bulunduğu alanın kuzeyine Kızılay Bölge Kan Merkezi yapılması planlanmıştı. Mimari projesi hazırlanan Bölge Kan Merkezi ile ilgili Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür plaketi geldi.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2020 12:45

Bölge kan merkezi’nin projesi hazır

Aksu’ya Kızılay Bölge Kan Merkezi yapılması hem Aksu Belediye Meclisinden hem de Büyükşehir Belediye Meclisinden oy birliği ile geçmişti.

Türkiye’nin en büyük bölge kan merkezi unvanını alacak olan merkezin projesi hazırlandı.Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret eden Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tufan Ertop desteklerinden dolayı hem Başkan Şahin’e, hem Aksu Belediye Meclis Üyelerine hem de Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Binanın inşaatının başlayıp, hizmete girmesiyle modern bir kan merkezine kavuşacaklarını kaydeden Ertop, Başkan Şahin’e plaket taktim ederek teşekkürlerini iletti.

Bu proje tamamlandığı zaman Aksu’nun gelişmesine, kalkınmasına da büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Şahin, böylesine önemli bir projeye katkı sağlayabildikleri için mutlu olduklarını kaydetti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI