1xbet betist supertotobet
Bugun...



CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı: Antalyaspor Sahipsiz Değildir!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı, Görevini Yapmayan TFF Yanlış Kararından Dönmeli. Antalyaspor Sahipsiz Değildir. dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-03-2023 00:01:42 Tarih: 24-05-2021 10:38

CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı: Antalyaspor Sahipsiz Değildir!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı, 18.05.2021 Salı günü Antalyaspor ve Beşiktaş futbol kulüpleri arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasına alınan seyirci sayısında Antalyaspor aleyhine yaşanan haksızlığa karşı müsabaka sonrası tepkisini dile getiren Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz’ın PFDK’ya sevkine ilişkin olarak “Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, herkesin gözü önünde yaşanan seyirci adaletsizliğine karşı haklı tepkisini dile getirmiş olup TFF Başkan ve Yönetimi bu haksızlığa müdahale etmeyerek kendi kuruluş kanununda yazılı “Fair Play” görevini ihlal etmiştir. Görevini yapmayan TFF bu yanlış kararından dönmelidir.” dedi.

ikimisli Milletvekili Arı, “TFF Başkan ve Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanununda yazan görevlerini yerine getirmemiştir. Antalyaspor’a karşı haksızlık yapmışlar ve esas itibariyle görevlerini ihlal etmişlerdir. Ortada bir mağdur varsa o da Federasyon eliyle Antalyaspor’dur. Federasyon eliyle mağdur edilmiştir. Ortada bir suç varsa Federasyon Başkanı ve Yöneticileri Antalspor’a karşı işlemişlerdir.  İki kulüp arasında eşitliği sağlayamamış rakip takım seyircisinin tribünlerde neredeyse 3 katı olmasına göz yummuşlardır.

ikimisli güncel giriş Maça gelen herkesin, Federasyon Başkanı ve yönetimi ve hatta Sayın Bakan önünde gerçekleşen bu haksızlık, maalesef Antalyaspor’a karşı Federasyon nezdinde yapılan bir üvey evlat muamelesidir.

Ligi şampiyon bitiren ülkemizin güzide kulübü Beşiktaş Spor Kulübünü lig şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Avrupa’da başarılar diliyorum. Bizim şikayetimiz Antalyaspor’a haksızlık yapıp bu haksızlığın üstünü örtebilmek için kulüp başkanına disiplin soruşturması açanlaradır.” diyerek tepkisini dile getirdi.

ikimisli giriş






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI