1xbet betist supertotobet
Bugun...



Deva Partisi Elmalı İlçe Başkanı Onur Taş yetki belgesini aldı!

Deva Partisi Elmalı İlçe Başkanı Onur Taş, düzenlenen törenle yetki belgesini aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-02-2021 14:21:13 Tarih: 28-01-2021 17:06

Deva Partisi Elmalı İlçe Başkanı Onur Taş yetki belgesini aldı!

Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı Deva Partisi atamalarına devam ediyor. Son olarak bugün Elmalı İlçe Başkanı Onur Taş, İl başkanlığında düzenlenen tören ile İl Başkanı Süleyman Akıncı ve Kurumsal iletişim Başkanı Emre Karaşin’den yetki belgesini alarak göreve başladı. Düzenlenen törende konuşma yapan Akıncı: “bildiğiniz üzere bu haftaki gündem maddemiz kapatılan kafe ve restorantların yaşadığı mağduriyet. Sektörde çok ciddi sıkıntılar var. Birçok çalışan işsiz, işverenler ödemelerini yapamıyor.’’dedi

Konuşmasına devam eden Akıncı’’Elmalı ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Birlikte el ele vererek, damla damla büyümeye devam edeceğiz’’dedi.

Yetki belgesini alan Onur Taş konuşmasına Deva Partisi Antalya İl yönetimine teşekkür ile başladı. Taş konuşmasında’’ben Onur TAŞ 1987 Elmalı doğumluyum. İşletmeciyim. Sayın genel başkanımız Ali babacan öncülüğünde ülkemizi bu dar siyaset anlayışından çıkartıp hem ilçemizi hem ülkemizi özlediği Türkiye günlerine kavuşturacağız. Ayrıca almış olduğum bu görevi lağıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.’’ dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI