1xbet betist supertotobet
Bugun...



Dünya Sağlık Örgütü'nden endişelendiren açıklama: Normalleşme uzakta!

Koronavirüs ile ilgili küresel OHAL'in üzerinden tam 6 ay geçmişken Dünya Sağlık Örgütü'nden umutları yıkan açıklama geldi! Dr. Harris Normalleşmenin hayli uzak ve umutların da aşıya bağlı olduğunu ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2020 17:09

Dünya Sağlık Örgütü'nden endişelendiren açıklama: Normalleşme uzakta!

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) Dr. Harris, koronavirüs ve normalleşme ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dünyanın pek çok yerinde salgının farklı seyrettiğini, yakın zamanda normalleşmeden bahsedilemeyeceğini söyledi.

BBC'ye konuşan WHO'dan Dr. Margaret Harris ise "Hastalık dünyadaki bütün toplumlara yayıldı" ifadelerini kullanırken; Londra'daki St George's Üniversitesi'nden Dr Elisabetta Groppelli, "Bu bütün gezegeni saran bir virüs ve hepimizi etkiliyor. İnsandan insana geçmesiyle ne kadar birbirimizle bağlantılı olduğumuzu da ortaya koyuyor. Sadece seyahat etmek değil, buluşmak, birlikte zaman geçirmek ve sohbet etmek, bütün insanların yaptığı bir şey." dedi.

Profesör Heymann ise, siyasi liderlik boşluğunun olduğunu ve bunun bazı ülkelerde salgınla mücadeleyi sekteye uğrattığını aynı zamanda bu ülkelerde sağlıkçılar  ile siyasi liderlerin farklı dilden konuştuklarını, böyle bir iklimde virüsün çok hızlı yayıldığını ifade etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI