1xbet betist supertotobet
Bugun...



Durak Yeniden Başkan

Saadet Partisi Muratpaşa İlçesi 4'inci Olağan kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Ahmet Durak yeniden başkan seçildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2020 21:33:35 Tarih: 04-02-2020 17:20

Durak Yeniden Başkan

Saadet Partisi Muratpaşa İlçesi 4'inci Olağan kongresi yapıldı. Kongrede mevcut  başkan Ahmet Durak yeniden başkan seçildi. Durak, “Derdimiz kimseyle kavga etmek değil ,Derdimiz insanlığın problemlerini çözümler üretmek. Ülkemizdeki bütün fikirlere ve Partilerle nasıl Uzlaşacağını gösterdik . Her zaman adaletin Hakkın ve Halkın yanında yer aldık hiçbir zaman güce teslim olmadık” dedi.
Saadet Partisi İl Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleştirilen Muratpaşa İlçe kongresi, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrede divan başkanlığına  Av. Hasan Burgan, katip üyeliğe Aytur Çeteci, Abdurrahman Demir ve Ömer Coşgun seçildi. Kongreye, Siyasi Parti Başkanları, STK’lar, Delegeler ve vatandaşlar katıldı.
Divan Heyeti'nin seçilmesinin ardından Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Durak, Kongreye katılanları selamlıyarak; “Cenabı hak bu Kongremiz hayırlara vesile kılsın. Öncelikle Elazığ ve Malatya’da meydana gelen Depremde vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yakınlarına Baş sağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyorum . Rabbim Ülkemize böyle yıkımlar bir daha yaşatmasın” dedi.
Durak, ABD'nin sözde Orta Doğu Barış Planına karşı 9 Şubat 2020’de partimizin genel merkezi İstanbul'da büyük bir Kudüs mitingi organize edeceklerini müjdesini verdi. Durak, "Bu kadar gaflet ve yüzsüz davranan bir ABD Başkanı'na ne ABD rastladı ne de biz gördük. 50 sayfalık bir rapor hazırlanmış ve getirmişler 'Bunu kabul etmezseniz zaten yok olacaksınız' diyorlar. Bir devlet toprağıyla bellidir, sınırları ve başkenti vardır. Hayali ve toprağı olmayan bir ülke kuruyorlar. Kudüs İsrail'in bölünmez bir başkenti olarak tarif ediliyor ve arkasından da deniyor ki 'Kudüs içinde bir bölge Filistin'in başkenti olacak'. Hem 'bölünmez' deniyor hem de bir bölgesi Filistin’in başkenti olacağı söyleniyor. Saçmalığın daniskası. Biz bundan dolayı bütün dünyayı ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz. Biz burada ağzımıza gelecek her lafı söyleyeceğiz sonra ticaretimiz tavan yapacak. Böyle bir saçmalık hiçbir yerde görülmemiştir. Bizim buna razı olmamız mümkün değil. Bundan dolayı 9 Şubat’ta İstanbul’da Kudüs Mitingi düzenleyeceğiz."
Erbakan Hocamız 50 yıl önce bu Siyasal hareketi başlatmış o günden bugüne Ülkenin ve insanlığın problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz diyen Durak, “Derdimiz kimseyle kavga etmek değil ,Derdimiz insanlığın problemlerini çözümler üretmek. Bu Proplemleri çözerken ortaya koyduğumuz en önemli özelliğimiz şu oldu. Ülkemizdeki bütün fikirlere ve Partilerle nasıl Uzlaşacağını gösterdik .İster Soldan ister Sağdan ister Milliyetçilerden hiç farketmez dedik. Bu bizim kucaklayıcı oluşumuzun göstergesidir. Oy vererek bize güven duyan delege arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Biz Hakk'a, adalete ve Tevhide dayalı yeni bir dünya ve İslam birliğini birlikte kuracağız inşallah. Sistem zehir üretmektedir. Ve biz bu sistemi değiştirmeye talibiz." dedi.

Kongre de delegelerin yüzde ellbeşin oyunu alarak Saadet Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı olan Ahmet Durak’ın listesi aşağıda belirtildiği gibi seçildi.
İLÇE  BAŞKANI    : AHMET DURAK
YÖNETİM KURULU  ÜYELERİ
ASIL ÜYELER                                                 YEDEK ÜYELER
 1.  BEKİR GENCER             1. ALPARSLAN ÖZ                                    
 2. ÇAĞRI GEDİKOĞLU            2. ABDULLAH ERAKSOY                          
 3. ESAT SOYSAL             3. EBUBEKİR AKTAŞ                            
 4. EMRAH YILMAZ             4. EMRE KOCABEY                            
 5. HAYRETTİN YORULMAZ         5. HATİCE ÇOŞKUN                           
 6. H. ŞAFAK EMRAHOĞLU        6. FURKAN GÜLER                        
 7.KEMAL ALTINAY            7. AHMET DEMİREL                      
 8. M. GAZİ GEDİKOĞLU        8. HASAN KUCURGAN                   
 9. MUHARREM LAÇİN        9. HÜSAMETTİN GÖZBER            
10.MUAMMER  KÖKEN        10. MUSTAFA VARICILAR            
11.MURAT KOÇALAY            11. MUHAMMET ALKİN                  
12. MUSTAFA KOCA            12. MİTHAT EROL                          
13. İBRAHİM ATMACA        13. MEHMET EŞKARA                  
14. MURAT KILIÇ            14. SERDAR AKBABA                                                                                                                                                                                        15. RASİM ÖZKAN             15. SELÇUK ERBİL                                
16. RAMAZAN MENTEŞE        16. RAMAZAN BÜBER                           
17. SERBAY YÜZ            17. OKAN ARSLAN                                
18. VELİ YILDIZ            18. UFUK BASMACI                              
19. YAKUP BOZKURT     19. OSMAN KÜÇÜKKUYUCU                                       20. ZÜBEYDE GÜLER                          
DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
    •    AHMET TURAL     2-  MUSTAFA ZEKİ     3-HİKMET KAYA   







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI