1xbet betist supertotobet
Bugun...



Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ten yasak aşk iddiasına suç duyurusu!

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk kamuoyunu meşgul eden yasak aşk haberlerine açıklık getirdi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2020 14:29:58 Tarih: 28-07-2020 10:01

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ten yasak aşk iddiasına suç duyurusu!

İyi Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, şoförü Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile ilişki yaşadığı yönündeki iddialar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Antalya'yı sallayan skandal,  Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün şoförü Ahmet Tilki istifa ihbarnamesini verince ortaya çıkmıştı.

Sümeyra Tilki ve Başkan Öztürk'ün Whatsapp aracılığıyla konuşma görüntüleri ortaya çıkınca Sümeyra Tilki görüntülerin foto montaj olduğunu söyledi.

İşte iddiaya konu olan o yazışmalar:





SABAH Antalya Gazetesi Haber Müdürü İbrahim Okumamış'a konu ile ilgili açıklama yapan Sümeyra Tilki şunları söyledi: "Evli ve 2 kız annesi bir kadınla Ahmet'in yasak ilişkisini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi. Korkusundan bana sürekli baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim ama kesinlikle boşanmayacağını söyledi. İşin içine siyasiler girdi ve olayın akışı değişti."

Çıplak fotoğrafın kendisine ait olduğunu söyleyen Tilki, fotoğrafı eşi ile eğlenmek amacıyla çektiklerini ifade etti.

Başkan Halil Öztürk ise Ahmet Tilki'nin kendi eşini de işin içine katarak kendisine iftira attığını öne sürdü. Ahmet Tilki'nin şüpheli hareketlerde bulunduğunu, kendisine ait arabasında da dinleme cihazı bulduğunu söyleyen Öztürk,olayla ilgi suç duyurusunda bulundu.








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI