1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Enver Aputkan'dan Böcek'e pazar sözü...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serik ziyaretleri sırasında Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-08-2019 17:59:41 Tarih: 01-08-2019 14:03

Enver Aputkan'dan Böcek'e pazar sözü...

Başkan Böcek muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantısının ardından Serik belediye Başkanı Enver Aputkan’ı ziyaret etti. Başkan Aputkan ve ekibine görevinde başarılar dileyen Başkan Böcek, Antalya’yı 5 yıl boyunca ortak akılla yönetme gayretinde olacaklarını söyledi.


ORTAK PROJE ÇAĞRISI
Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı toplantıda gündeme gelen konuları Serik belediye Başkanı Enver Aputkan ile paylaşan Başkan Böcek, “Turistlerin otelden çıkarak Serik’e inmesi konusunda sizinle birlikte ortak çalışma yürüterek projeler üretebiliriz. Büyükşehir belediyesi olarak bize ne görev düşerse hangi anlamda olursa olsun birlikte işi birliği içerisinde olmaya hazırız” dedi. Başkan Böcek esnafın turisti Serik merkezine çekebilecek bir Pazar kurulması önerisini de Başkan Aputkan’a iletti. Başkan Aputkan, Serik’te imar ve mülkiyet problemlerinden dolayı Pazar yapılabilecek bir alan bulunmadığını belirterek, bu konuda çalışma yapma sözü verdi. 

 

SERİK ÇAKISI HEDİYE ETTİ
Ziyaretin sonunda Başkan Böcek Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a kahve takımı hediye ederken, Başkan Aputkan da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Serik Çakısı ve Serik Belediyespor’un formasını hediye etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI