1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muhittin Böcek: Siyaset yapmayacaklar!

Kumluca’yı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada 'Artık hatıra gönüle göre, partime üye diye yardım olmayacak. İhtiyaç sahibi olanlar yardım alacak” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-10-2019 18:09:42 Tarih: 02-10-2019 17:43

Muhittin Böcek: Siyaset yapmayacaklar!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Sen ben yok biz varız. Biz birlikte yaparız” diyerek çıktığı hizmet yolculuğunda Kumluca İlçesi’nde muhtarlar, vatandaşlar ve iş insanları ile bir araya gelerek, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşın sorunlarını dinleyen Böcek, belediye ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bu bilgilendirmelerde Antalya’nın borçlu belediyeler sıralamasında beşinci olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, “Buna rağmen sıkıntıları gidermek, dertlere derman olmak için buradayız. Belediyemizin 12 bin 930 personeli var. Onların teri soğumadan maaşlarını ödemeye çalışıyoruz. Bir yandan tasarruf ediyor, diğer yandan Antalya’mıza hizmet ediyoruz” dedi.


ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM SİYASET YAPMAYACAK
“Benim çalışma arkadaşlarım siyaset yapmayacak” diyen Başkan Muhittin Böcek, “Bakıyorsunuz siyaseten x partili milletvekili geliyor x partisinde toplantıya katılıyor. Yok  böyle bir şey. Kimse kusura bakmayacak. Çalışma arkadaşlarımızın görevi halka hizmet etmek Hakka hizmet etmektir. Hizmetin hasedi olmaz. Daha önce hangi partiye oy verdiği beni hiç ilgilendirmiyor. Bundan sonra çalışma arkadaşlarım siyasi partilere girmeyecek orada siyaset yapmayacak” uyarısında bulundu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI