1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'da 'Mutlu Pazar' Operasyonu!

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yankesicilik suretiyle hırsızlık olaylarına karışan suçlular için operasyon düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-10-2019 18:15:51 Tarih: 30-10-2019 18:00

Antalya'da 'Mutlu Pazar' Operasyonu!

Antalya'da halkın yoğun olarak bulunduğu pazar yerleri, otobüs durakları ve toplu taşıma araçlarında meydana gelen yankesicilik suretiyle hırsızlık olayları ile ilgili, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri çalışma gerçekleştirdi. 

Yapılan çalışmada, şüphelilerin kendi aralarında iş bölümü yaparak hedef olarak belirledikleri kişilerin üzerinde veya yanında taşıdıkları çantalarında bulunan cüzdan, cep telefonu ve değerli eşyalarını el çabukluğu ile aldıktan sonra bir diğer şahsa vermek suretiyle suça konu malzemeyi olay yerinden hızla uzaklaştırdıkları belirlendi. 


MUTLU PAZAR
Bu çalışmanın ardından ise 23 Ekim tarihinde “MUTLU PAZAR (HAPPY BAZAAR)” isimli yapılan eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 9 ayrı adreste 8 hedef şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin ev, işyeri ve otolarında yapılan aramalar neticesinde, 1 adet ruhsatsız tabanca, esrar maddesi, 2 adet kuru sıkı tabanca, hırsızlık yolu ile çaldıkları suça konu telefonlar, suçta kullandıkları kıyafetler ele geçirildi. 


6 KİŞİ TUTUKLANDI
Haklında çok sayıda suçtan kayıtları olduğu belirlenen şüphelilerden A.A. ve T.L.’nin bu suçlardan kesinleşmiş hapis cezalarının ve aranmalarının olduğu, diğer şüphelilerin de aynı tür suçlardan çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.  Olaylarla ilgili 2 şüpheli işlemlerinin ardından ifadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden serbest bırakılırken, 6 şüpheli Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri Antalya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI