1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya firması A Power, özel ilgi gördü...

Forklift Antalya Bölge satış ve servis bayisi olan A Power firması, 2. Cm Expo Antalya İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’na katılarak, standını ziyaretçilere açtı.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-09-2018 12:31:47 Tarih: 15-09-2018 11:08

Antalya firması A Power, özel ilgi gördü...

Anfaş Fuar Merkezi’nde kurulan ve geçtiğimiz günlerde sona eren 2. Cm Expo Antalya İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’na yerel firma olan "A Power" damga vurdu.

 

Bayiliğini yürüttüğü KJ Power'in de fuara katılması nedeniyle standında Yuki Forklift’in ürünlerine yer veren A Power, fuara gelen ziyaretçileri satışını yaptığı ürünler ve bayisi olduğu markalar hakkında bilgilendirdi. Satış sonrasında bakım, teknik servis gibi hizmetlerin de verildiği A Power firması, ziyaretçilerinden tam not aldı.

İLK AMA SON OLMAYACAK

Fuarı değerlendiren A Power firma ortağı Mustafa Aktaş, yeni bir firma olarak ilk defa katıldıkları fuardan olumlu geri dönüş aldıklarını, ziyaretçilere hizmet e ürün avantajlarını anlatma fırsatı bulduklarını söyledi. Bu tip fuarlara katılmaya devam edeceklerinin altını çizen Aktaş, yükselen döviz kuru hakkında şunları söyledi.

KUR İLE MÜCADELE EDİYORUZ!

"Yükselen döviz karşısında ülkemiz üzerinde ki cari açığın etkisinin azaltılması için özellikle ithalatın azalıp, ihracatın artması gerekiyor. A-Power olarak son dönemlerde her firma gibi bizlerde yükselen kur ile mücadele ediyoruz. Teknik servis hizmetimizde kur farkına rağmen zam yapmadık. Satışını yaptığımız markalar ile ilgili oluşan kur farkına rağmen makinelerde indirip yaptık, müşterilerimize oluşacak enflasyonun önüne bir anlamda geçmeye çalıştık. Ayrıca bu tip fuarlar kur hareketliliğine karşı faydalı, girişimi ve kura karşı olumlu direnci sağlayacak, yeni pazarları da ortaya çıkartacaktır."

 

 

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI