1xbet betist supertotobet
Bugun...



STK'lardan seçim değerlendirmesi...

KESK-DİSK-TTB Antalya bileşenleri DİSK Akdeniz Bölge Temsilciliğinde ‘yerel seçimler’ gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-10-2018 18:14:11 Tarih: 05-10-2018 13:15

STK'lardan seçim değerlendirmesi...

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Cemal Aybar, belediyelerin kurumsal yapı olarak belediye yönetimi, belediye meclisi ve belediye çalışanlarından oluştuğunu belirtti. 

 

Ancak belediye çalışmalarının sadece belediye başkanları tarafından yürütüldüğüne de dikkat çeken Aybar, "Bu sistemin yerli ‘tek adamlar’ yarattığını acı bir gerçeklik olarak yaşamaktayız. Bizler KESK, DİSK,  TTB olarak bu yerel seçimlerin önemi ve üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz" dedi. 

 

DEMOKRASİNİN BİR PARÇASI

DİSK Bölge temsilcisi Aybar, yerel seçimleri demokrasi mücadelesinin bir parçası olarak gördüklerini vurgulayarak, "Hayır platformu ve Adalet yürüyüşü üzerinden biriktirdiğimiz gücümüzü koruyarak ve yerel seçimlerin özgünlüğü dahil, ekonomik krize karşı iş, ekmek, demokrasi ve adalet talebi üzerinden ortaya çıkabilecek her olanağı değerlendirerek, toplumsal zeminimizi büyütmek görevi ile karşı karşıya olduğumuz bir gerçekliktir. Dolayısıyla; yerel seçim çalışmalarında örgütsel bağımsızlığımızı koruyarak, toplumsal, mesleki ve insani sorumluluklarımızı her platformda ifade ederek yerine getirmeyi bir ‘yurttaşlık ’görevi olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz” diye ekledi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI