1xbet betist supertotobet
Bugun...



DTO Antalya'nın konuğu: TURMEPA

DTO (Deniz Ticaret Odası) Antalya Şubesi 12. Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun bir kalabalık ile gerçekleşen meclis toplantısının bu ayki konukları TURMEPA Başkanı ve aynı zamanda İMEAK DTO Başkan Yardımcısı olan Şadan Kaptanoğlu ve TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk oldu. “Deniz varsa hayat vardır!” sloganı ile temiz bir deniz için varını yoğunu ortaya koyan TURMEPA Derneği adına yapılan çalışmalar DTO Antalya Şubesi Yönetimi ve üyelerine anlatıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-02-2019 18:28:30 Tarih: 13-02-2019 10:04

DTO Antalya'nın konuğu: TURMEPA

Toplantıya TURMEPA Başkanı ve aynı zamanda İMEAK DTO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu ve  TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk’ün yanı sıra Antalya Liman Başkanı Erdoğan Bayram, Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanı Alb. Sezai Özkurt, geçmiş dönem merkez Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Antalya 6. Bölge Müdür Yardımcısı Sevda Yılmaz da katılan isimlerdi.

 

Bu yıl zorlu kış şartları ile mücadele ediyoruz!

Meclis Başkanı Berna Küner Vanmanakes’in açılış konuşması ile başlayan toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in geçtiğimiz ay gerçekleşen faaliyetler hakkında meclisi bilgilendirmesi ile devam etti. Başkan Ahmet Çetin, TURMEPA’yı konuk etmekten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, yoğun ve zorlu bir kış dönemi geçirdiklerini belirterek, “Bu yıl zorlu kış şartları ile mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle zarar gören sektörümüzün temsilcileri denizcilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onların her zaman yanlarındayız” dedi.

Başkan Ahmet Çetin, sezona hazırlıkların da devam ettiğini belirterek, 2019 turizm sezonunun bölgemizde iyi geçeceğini söyleyerek, hep birlikte sezona iyi bir giriş yapmak adına her zaman denizcilerin yanlarında olduklarını ifade etti.

TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk Dernek olarak yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra yapmak istedikleri çalışmaları anlattı.

 

Biz denizlerin koruyanlarıyız!

İMEAK DTO Başkan Yardımcısı ve TURMEPA Başkanı Şadan Kaptanoğlu yaptığı konuşmasında “Bizleri TURMEPA olarak ağırlayan Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Aldığımız iki nefesten birini denizlerimiz sağlıyor. O yüzden denizlerimiz nefes kadar vazgeçilmez bizim için. Denizlerimize baktığımız zaman deniz kirliliğinin % 70’i karadan geliyor. Denizden gelen kirlilik ise % 30’dur. Biz denizlerin koruyanlarıyız. Biz bu denizlerden ekmek yiyenlerdeniz. Denizi en çok bilenlerden ve denizi en çok sevenleriz. TURMEPA olarak denizimizi yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek zorundayız. Deniz temizliğinin önemi konusunda duyarlılığı artırmak için çalışmaya ve toplumumuzu bilinçlendirmeye her zaman devam edeceğiz. Siz değerli denizci dostları da etkinliklerimiz de ve derneğimizde etkin rol almaya davet ediyorum” dedi.

Toplantı sonrası TURMEPA Başkanı Şadan Kaptanoğlu DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ve Meclis Başkanı Berna Küner Vanmanakes’e bir özel hazırlanmış bir kahve fincan takımı hediye ederken, toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI