1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya'da tehlike kokan manzara...

AntalyaBurada Yayın Grubu olarak Antalya'daki sorunları ele almaya devam ediyor, insan ve hayvan hayatını tehlikeye atan kareleri ihbar niteliğinde haberleştirmeye devam ediyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-07-2018 12:12:00 Tarih: 11-07-2018 11:05

Antalya'da tehlike kokan manzara...

Bu kez karşımıza çıkan manzara, Etiler Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde Mevlana kavşağı yan tali yolu kuzey yönünde buluna bir ara sokakta.

Haritada bile gözükmeyen sokak araçlar ve insanlar tarafından kullanılırken, bir apartmanın 3 metre derinlikteki bahçe boşluğu ise yolun hemen yanında bulunuyor.

3 metre derinlikteki bahçenin yola sıfır olması ve hiç bir duvar vb. engelleyici bir barikat olmaması, sokağı kullananlar için büyük tehlike saçıyor.

Özellikle gecenin karanlığında büyük risk oluşturan tablo, insan hayatının ülkemizde ne kadar önemsiz olduğunu gösteriyor.

Özel mülk olan alan için apartman sakinlerinin koruma duvarı örmesi gerekirken, yetkililerinde manzaraya seyirci kalması her an bir canın yanmasına neden olabilir.

AntalyaBurada Yayın Grubu olarak tehlikeli bölgeye müdahale edilmesi, 3 metrelik beton zemine düşülmesi sonrası olası ölüm veya sakatlıkların önüne geçilmesi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI