1xbet betist supertotobet
Bugun...



İsmail Elektronik Anahtar'dan dev hizmet!

Antalya’nın anahtar uzmanı İsmail Elektronik Anahtar, BMW markalı araç sahiplerine yedek anahtar, kontak tamiri, anahtar kopyalama ve tamiri gibi birçok hizmet sunuyor. Orijinal BMW anahtar satışı da gerçekleştiren İsmail Elektronik, araç sahiplerinin ilk adresi oluyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2020 18:03:16 Tarih: 29-01-2020 10:12

İsmail Elektronik Anahtar'dan dev hizmet!

Akdeniz Sanayi Sitesi’nde bulunan işletmesi ile hizmet veren İsmail Elektronik anahtar; BMW markalı araç sahiplerinin anahtar arızası ve kaybı gibi sorunlarına yönelik olarak çözümler sunuyor. Yedek anahtar hizmeti ile bu sorunlara çözüm yaratan İsmail Elektronik, mobil araç hizmeti, oto anahtar tamiri, kolon kilidi tamiri, çilingir hizmeti, VIP hizmet ve mobil servis hizmeti de veriyor.


MOBİL ARAÇ HİZMETİ
Araç sahiplerine verilen en önemli hizmetlerin başında ise mobil araç uygulaması yer alıyor. Bu uygulama ile aracı arızalanan araç sahipleri, bulunduğu noktada aracı için tamir hizmeti alabiliyor. Mobil araç uygulaması hakkında bilgi veren İsmail Elektronik’in Sahibi İsmail Kolağasıoğlu, uygulamayı şu sözlerle anlattı:

‘Aracınızın çalışmaması, kontak arızası ve yaşanabilecek her türlü anahtar sorununda, nerede olursanız olun mobil aracımız ile yardımınıza geliyoruz. En kısa zamanda ekipmanımız ile yaşadığınız sorunu çözüyoruz. İçerisinde her türlü müdahale ekipmanın ve gerekli cihazların bulunduğu mobil aracımız, aynı zamanda hareket halinde bir tamir atölyesi görevi görüyor da diyebiliriz.


ORİJİNAL BMW ANAHTAR SATIŞI
İsmail Elektronik Anahtar, her marka araç için çözüm üretirken, dünyanın en çok tercih edilen markaları arasında yer alan BMW markalı araçlar için de sayısız hizmet sunuyor. Bu hizmetlerin başında yedek anahtar hizmeti gelirken; kontak tamiri, anahtar kopyalama, anahtar tamiri ve orijinal anahtar temini de büyük bir talep görüyor.

BMW markalı araç sahiplerinin Antalya’daki ilk tercihi olan İsmail Elektronik Anahtar; güvenilir hizmeti, garantili ürünleri ve profesyonel deneyimi ile anahtar arızası sorunlarına ve yedek anahtar ihtiyacına çözüm yaratıyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI