1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kadın Girişimciler, Antalya Dünya Bayrak'ta!

TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, sektörel iletişim faaliyetleri kapsamında Antalya Dünya Bayrak Firma Sahibi Gülizar Cingöz Tankay’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye ve Antalya’daki ticari gelişmeler üzerine konuşuldu.

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2020 15:10

Kadın Girişimciler, Antalya Dünya Bayrak'ta!

Gülizar Cingöz Tankay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu ile üyelerden Serpil Peker, Olga Eser, Mine Kestane Hatipoğlu ve Şehnaz Maraba katıldı.


EKONOMİK GELİŞMELER ÜZERİNE
Sektöre dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Antalya Dünya Bayrak Firması ve çalışmaları hakkında üyelere bilgi veren Gülizar Cingöz Tankay, ziyaret boyunca çeşitli ikramlarda da bulundu. Ekonomik gelişmeler ve kalkınma planları üzerine fikir alışverişinin gerçekleştirildi sohbette, Antalya’daki sektörel gelişmelere de değinildi.
 


 


SEKTÖRLER ARASI İLETİŞİM
TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Gülizar Cingöz Tankay, bu tür buluşmaların sektörler ve üyeler arasındaki iletişimi güçlendirdiğini belirtti.

Ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen komite üyeler, Antalya Dünya Bayrak Firmasını gezdi ve ürünleri yakından inceledi.  Ziyaretin ardından komite üyelerine hatıra olarak hediyeler veren Tankay, ziyaret için de üyelere teşekkür etti.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI