1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Kadınlardan Tütüncü’ye tepki

CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün belediyenin kaynakları ile diğer ilçelerde kadınlara kanser taraması yapmasına tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-02-2020 12:14:04 Tarih: 18-02-2020 12:03

Kadınlardan Tütüncü’ye tepki

CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün belediyenin kaynakları ile diğer ilçelerde kadınlara kanser taraması yapmasına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün belediyenin kaynaklarıyla diğer ilçelere ‘Gezici Kadın Sağlığı Merkezi’ ile kanser tarama hizmeti götürmesine tepki gösterdi. Çoban, “Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Kepez’in dışında diğer ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor.  Kepez halkı olarak biz de kendisini hayretle izliyoruz. 43 ilden büyük olan Kepez İlçesi’nde binlerce kadın olmasına rağmen Sayın Tütüncü Kepez’in kadınlarını bir kenara bırakıp Antalya’nın diğer ilçelerine de kanser tarama hizmeti götürüyor. Dün de ‘Gezici Kadın Sağlığı Merkezi’nin durağı Kemer İlçesi oldu. Kadınlarımıza yapılan hizmetlerin her zaman arkasındayız. Kanser gibi önemli hastalıklara elbette ki duyarlıyız. Ama Sayın Tütüncü Kepez Belediye Başkanıdır. Kanser taraması hizmetini Kepez’in tüm kadınlarına yapmalıdır” dedi.
KEPEZ KADINLARINA YAPILMIŞ HAKSIZLIK
Tütüncü’nün diğer ilçelerde Kepezli vatandaşların vergileriyle, kanser tarama hizmeti götürmesini Kepez’in kadınlarına yapılmış bir haksızlık olarak gördüklerini belirten Çoban,  “Kepez halkı için harcanacak olan paraları Tütüncü’nün diğer ilçelerde yapması Kepez halkına yapılmış bir haksızlıktır, yok saymaktır.  Bir belediye başkanının kendi siyasi geleceği için kadınları kullanması ne kadar doğrudur? Kepezli kadınlar olarak bizler Kepez Belediye başkanından kanser taraması gibi önemli hizmetleri sadece Kepez Halkına yapmasını istiyoruz. Kanser taraması gibi önemli hizmetleri devletimiz kendi eliyle yapılmalı. Devletimizin kanser taraması gibi önemli hizmetleri yapacak yeterli sayıda sağlık çalışanı ve birimleri var. Kepez’de yaşayan binlerce kadın olarak kanser taramasının hepimize yapılmasını talep ediyoruz. Kepez Belediye başkanının kendi ilçesini unutup diğer ilçelerde yaptığı çalışmaları doğru bulmuyoruz. Kepezli Kadınlar olarak Sayın Tütüncü’nün bizleri siyasetinize alet etmesini istemiyoruz” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI