1xbet betist supertotobet
Bugun...



Lösev'den iyilik hareketine devam...

LÖSEV, Lösemi ve kanser hastası çocuk ve yetişkin hastalarına uzun süren tedavi tedavi ve pandemi ile ağırlaşan ekonomik ve tedavi şartları sebebiyle destek olmaya hiç ara vermeden devam ediyor. Bu yıl hedef büyüten LÖSEV, hem et ve et ürünleri hem de kuru gıda ve diğer destekler konusunda hastalarını bir an olsun yalnız bırakmıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-11-2020 20:38:41 Tarih: 21-11-2020 23:33

Lösev'den iyilik hareketine devam...

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavideki başarı oranları için hijyen ve beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca, tüm Türkiye’de kayıtlı hastalarına gıda yardımları yanı sıra ihtiyaç duydukları kuru gıdadan kıyafete, hijyen paketinden kırtasiyeye, oyuncaktan kitaba dek ailelerin ihtiyaç duydukları tüm yardımları aralıksız iletiyor.

Antalya Ofis Önünde Hummalı Çalışma

Antalya Ofisi önünde gerçekleştirilen Yardım Kolisi Hazırlama çalışmasına katılan LÖSEV Gönüllüler ve görevliler pandemi önlemleri altında Batı Akdeniz Bölgesinde hastalık ve hastalığın getirdiği zor şartlarla mücadele eden ailelere ulaştırılmak üzere ecek yardım kolilerini hazırladılar.

Sizde yakınınızda kanser hastalığı ile mücadele olan sevdiklerinize destek olmak için veya LÖSEV e  destek vermek ve “Bu çorbada benim de tuzum olsun” demek için, Antalya Lara da bulunan ofisine uğrayabilir, 0242 999 78 08 no’lu telefondan ulaşabilir, www.losev.org.tr internet sayfasından tüm çalışmaları inceleyebilirsiniz.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI