1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muhittin Böcek'in son durumu nedir? Hangi haber doğru?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son durumu ile ilgili sosyal medyada kaynağı belirsiz yerlerden ortaya atılan birden fazla haber bulunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-10-2020 13:47:46 Tarih: 13-10-2020 10:10

Muhittin Böcek'in son durumu nedir? Hangi haber doğru?

Son ortaya atılan iddia ise 7 Eylül’den beri uyutulan Başkan Böcek’in, 35 gün sonra uyandırıldığı haberi. Muhittin Böcek'in durumu ile ilgili ortalarda dolaşan bilgi kirliliğinin önüne geçmek için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yetkilileri yalnızca "Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden" gelen bilgilerin dikkate alınması gerektiğinin altını çizerek; Muhittin Böcek ile ilgili günlük bilgilendirme paylaşıyor.

Son ortaya atılan uyandırıldı haberi ise ortaya atılan diğer haberler gibi yalanlanırken; yetkililer Böcek'in durumunun geçen haftaya göre daha iyi olduğunu fakat uyandırılmasının şu evrede söz konusu olmadığını bildirdi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden gelen son bilgi ise şöyle:
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi  devam etmektedir. Verilen mekanik destekler aşamalı olarak azaltılmaya çalışılmaktadır. Son 24 saat içerisinde bulguları stabil olup olumlu gelişmeler olmakla birlikte durumu kritikliğini korumaktadır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI