beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Muhittin Böcek İçin Etkin Pişmanlık Başvurusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak amacıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğu iddia edildi.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2026 10:00

Muhittin Böcek İçin Etkin Pişmanlık Başvurusu

Edinilen bilgilere göre Böcek, öğle saatlerinde Antalya Adliyesi’ne getirildi ve gece geç saatlere kadar savcılığa ifade verdi. Konuyla ilgili resmi makamlardan ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

Soruşturma süreci, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet ve yolsuzluk iddiaları kapsamında 5 Temmuz 2025 tarihinde başlamıştı. Aynı gün gözaltına alınan Muhittin Böcek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış ve ardından görevinden uzaklaştırılmıştı.

Dosya kapsamında tutuklu bulunan oğlu Gökhan Böcek’in ise daha önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ayrı bir soruşturmada etkin pişmanlık kapsamında ifade verdiği öne sürüldü. Gökhan Böcek’in ifadesinde, CHP Genel Merkezi’ne adaylık sürecine ilişkin 1 milyon Euro ödeme yapıldığı yönünde beyanda bulunduğu iddiası da kamuoyuna yansıdı. Söz konusu iddialarla ilgili yargı süreci devam ediyor.

Öte yandan soruşturma kapsamında Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek hakkında da tutuklu yargılama süreci sürüyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI