1xbet betist supertotobet
Bugun...



Murat Seyirci yazdı... Al diyorsun da...

Gazeteci Murat Seyirci, Konyaaltı Sahili projesi ve Sahil Antalya işletmecisi Alkoçlar konusunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile eski başkan Menderes Türel atışmalarını ve cevap bekleyen soruları yazdı...

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2020 00:47:11 Tarih: 12-02-2020 19:29

Murat Seyirci yazdı... Al diyorsun da...

Gazeteci Murat Seyirci, Konyaaltı Sahili projesi ve Sahil Antalya işletmecisi Alkoçlar konusunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile eski başkan Menderes Türel atışmalarını yazdı.

Seyirci, Başkan Böcek Konyaaltı  Sahil Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunurken, "Şu fiyata yapmışlar, yetim hakkı yemişler, belediyeyi zarara uğratmışlar" şeklindeki sözlerine, Türel'in "Bay Böcek yine yalan söylüyor, halkı kandırıyor. Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satan işin müteahhidi yine belediye" diye karşılık verdiğini aktardı.

Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili cevap bekleyen soruları sıralayan Murat Seyirci yazısında, "Verilen her cevap yeni sorular doğuracaksa, o soruları da tahmin edip kamuoyu daha fazla meşgul edilmeden suçluyu tespit etmek, sorulara yanıt vermek gerekir" dedi.

 
Al diyorsun da...






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI