1xbet betist supertotobet
Bugun...



Oluşum Dijital A.Ş'den geniş ürün yelpazesi

Antalya’da 5 katlı üretim tesisi ile uzun yıllardır hizmet veren Oluşum Dijital Baskı Teknolojileri A.Ş, kutu harf kesimi ve bükümü, folyo baskı, lazer kaynak, led döşeme, kompozit derz açma, lazer kesim, CNC kesim, branda baskı, oneway baskı ve dijital baskı alanları başta olmak üzere yüzlerce çeşit üretim gerçekleştiriyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-01-2020 15:20:36 Tarih: 30-01-2020 14:36

Oluşum Dijital A.Ş'den geniş ürün yelpazesi

Türkiye'nin en geniş baskı makina parkuruna sahip firması olan Oluşum Dijital A.Ş’nin kutu harf üretim hizmeti ise her sektörden firmalar tarafında yoğun bir talep görüyor. Her boy, renk ve çeşitte üretilen kutu harf modelleri, birçok farklı sektörde kullanıma sunuluyor. Oluşum Oluşum Dijital A.Ş,  eczane ve benzeri firmalar için de özel olarak kutu harf üretimi gerçekleştiriyor. 


SAĞLAM VE GARANTİLİ ÇALIŞMA
Firma, kutu harf bölümünde hizmet verdiği deneyimli kadrosu ve makine ekipmanları ile kaliteli ürünler sunuyor. Kutu harf üretiminde özellikle lazer kaynak kullanılarak yapılan birleştirme işlemi, sağlam ve garantili çalışmanın önemini ortaya koyuyor. 


HER SEKTÖRE ÖZEL ÜRETİM
Antalya’nın sınırlarını aşan ticari ağı ile de günden güne giderek büyüyen Oluşum Dijital A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salim Güneş, müşterilerine her zaman kaliteli ürünler sunduklarının altını çizerek kutu üretimi ile ilgili şunları ekledi:
‘Kutu harf üretimi noktasında her sektörün ihtiyacına cevap verebilmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda da müşterilerimize farklı çeşitlerde ürünler sunarken; eczane ve benzeri firmalar için standart harf üretimi gerçekleştiriyoruz.’ 


ANTALYA’NIN SINIRLARINI AŞAN AĞ
Türkiye’nin her yerine 24 saat kargo hizmeti ve Antalya’nın sınırlarını aşan ticari ağı ile de günden güne büyüyen Oluşum A.Ş.'de, her biri birbiriyle uyumlu makinelerden kurulu 1500 m² entegre baskı tesisi bulunuyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI