1xbet betist supertotobet
Bugun...



Porsche araç sahipleri İsmail Elektronik Anahtar'da!

Antalya’nın anahtar uzmanı İsmail Elektronik Anahtar, lüks araç sınıfındaki Porsche marka araçlar için yedek anahtar ve anahtar tamiri hizmeti sunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2020 13:55:13 Tarih: 04-02-2020 12:30

Porsche araç sahipleri İsmail Elektronik Anahtar'da!

Akdeniz Sanayi Sitesi’nde bulunan işletmesi ile hizmet veren İsmail Elektronik Anahtar, yedek anahtar hizmeti, oto anahtar tamiri, kolon kilidi tamiri, oto çilingir hizmeti, VIP hizmet ve mobil servis hizmeti başta olmak üzere birçok hizmette araç sahiplerinin ilk adresi oluyor.

PORSCHE SAHİPLERİNİN DE TERCİHİ
Lüks araç sınıfına giren Porsche ve en çok tercih edilen markalar arasında olan BMW, Audi, Mercedes, Chrysler ve Volkswagen gibi çok sayıda markanın araç kilit sorunlarına çözüm sağlayan İsmail Elektronik Anahtar’ın mobil servis uygulaması ise büyük ilgi görüyor.

VIP HİZMET
Araç sahiplerinin anahtar kaybı ve arızası gibi sorunlarla karşı karşıya kaldığı anlarda mobil servis uygulaması ile VIP hizmet veren İsmail Elektronik Anahtar, bu hizmeti ile araç sahiplerinin bulunduğu konuma gelip, arızayı gideriyor. Mobil servis uygulaması hakkında bilgi veren İsmail Elektronik’in Sahibi İsmail Kolağasıoğlu, uygulama hakkında şunları söyledi:

 ‘Araç sahiplerinin en büyük sorunlarından birisi olan anahtar arızası ve kaybı gibi durumlarda mobil servis uygulamamız ile hızlı ve güvenilir bir hizmet imkanı ayağınıza getiriyoruz. Anahtarı kaybolan ya da arızalanan araç sahiplerinin talebi doğrultusunda bulundukları konuma kadar giderek, mobil aracımızın içerisindeki tamir atölyesinde sorunu çözüyoruz.’

YEDEK ANAHTAR ŞART!
Yedek anahtar yaptırmanın önemine de dikkat çeken İsmail Kolağasıoğlu, araç sahiplerine uyarıda bulundu:

‘Her araç kullanıcısının mutlaka bir yedek anahtarı olmalı. Kullandığınız anahtar bozulduğunda ya da kaybolduğunda kullanabileceğiniz bir yedek anahtarınızın olması, bu tür sorunları rahatça aşmanızı sağlayacaktır. Bu anlamda İsmail Elektronik Anahtar olarak, araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her markanın orijinal ve yan sanayi yedek anahtarını temin ediyoruz.’







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI