1xbet betist supertotobet
Bugun...



Sapan'dan Baykal'a çağrı!

24’ncü Dönem CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetiminin partiyi paramparça yapmak istediğini ileri sürerek, Deniz Baykal’a, "Bu durumdan partiyi kurtarın" çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-07-2020 11:30:05 Tarih: 07-07-2020 10:03

Sapan'dan Baykal'a çağrı!

ıldıray Sapan, bir televizyon kanalında, kurultay kararı alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ilişkin eleştirilerde bulundu.

Baykal’dan da partiyi yeniden Atatürk’ün çizgisine getirmesini isteyen Sapan şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi’ni paramparça yapmak için buradalar. Son anketlerde yüzde 18’e düşmüş durumdalar. Çıkarın son dönemde birlikte oldukları HDP’yi, İyi Parti’yi, geriye ne kalıyor?.. Baykal, bu partiyi yüzde 29.2’de teslim etti Kemal Kılıçdaroğlu’na… Kimse konuşmasın… Baykal’ın da burada tarihi bir misyonu var. Bakın, sağlık sorunları var. Evet, katılıyorum. Allah şifa versin, geçmiş olsun. Başka sorunlar da olabilir. Ama, ne olur sayın Baykal çıkıp konuşun. Bu parti, bu ülkenin kurucusu, bu parti bu ülkenin karkası, bu parti bu ülkenin temeli, bu parti iktidara gelmese de olur. Bu parti sadece ombudsmanlık yapsa da olur. Bu partinin illa iktidara gelmesi, illa mevki kapmasına gerek yok. Kurucu olduğu için ağabeylik yapması bile yeterlidir. O vesileyle çıkıp tarihi misyonunuzu yerine getirin, bu partinin evlatlarını, ötekileştirilmiş, atılmış, saçılmış bütün evlatlarını toplayın ve Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisine geri getirin. Biz bunu istiyoruz. Bunu yapabilecek Türkiye’de bir tek siz varsınız…"dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI