1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Su parkında çocuklar doyasıya eğlendi

Kepez Belediyesi, sıcak yaz günlerinde çocukların serinleyerek, güzel ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri su parkını Kent Meydanında hizmete açtı. Su parkı her gün saat 10.00’dan akşam 19.00’a kadar çocuklara hizmet verecek.

facebook-paylas
Tarih: 16-08-2023 14:21

Su parkında çocuklar doyasıya eğlendi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukları su parkıyla buluşturdu. Kent Meydanı’nda çocuklara serinleme ve eğlenme imkanı sunan su parkı 180 metrekarelik alana kuruldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hijyen ve sağlık koşullarına uygun şekilde hizmet veren su parkını ziyaret ederek, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocuklarla sohbet eden Başkan Tütüncü, su parkını beğenip beğenmediklerini sordu.  Çocukların su parkını çok sevdiklerini söylemeleri üzerine Başkan Tütüncü, “Sıcak yaz günlerinde akşama kadar suyun altında eğleneceksiniz. Akşam hemen yan taraftaki oyun parkı hizmetinizde olacak. Diğer yanda basketbol sahamız, semt kütüphanemiz sizlerin hizmetinde… Burayı her şeyiyle sizler için güzel bir yaşam alanı haline getirdik.” dedi.

Su parkının her gün sabah saat 10.00’dan akşam 19.00’a kadar hizmet vereceğini de sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, çocuklara Kent Meydanında kaykay pisti müjdesi de verdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI