1xbet betist supertotobet
Bugun...



TÜRSAB: “Tüketiciler mağdur ediliyor”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), turistik amaçlı villa ve konut kiralaması hizmeti sunan dolandırıcılara karşı üyelerini uyardı.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-08-2020 14:54:13 Tarih: 08-08-2020 13:36

TÜRSAB: “Tüketiciler mağdur ediliyor”

TÜRSAB, resmi internet hesabından yaptığı açıklamada, turizm amaçlı villa ve benzeri konutların kullandırılması hizmetinin sunulması kisvesi altında, tüketicileri dolandıran kişi ve oluşumlar olduğunu ve kendilerini seyahat acentası olarak tanıttıklarını bildirdi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, üyelerini dikkatli olmaları yönünde uyarırken, açıklamada, bu sahte, kuruluşların hakkında gerekli incelemenin yapılabilmesi için iletişim halinde olmaları gerektiği üzerinde duruldu.

Açıklamada, "Web siteleri üzerinden TÜRSAB Doğrulama Kodu’na sahipmiş gibi sahte logoyu kullanıyorlar. Mesleki ticari işletme olan seyahat acentalarının mesleki faaliyet olarak münhasıran sunabileceği hizmetlerin başkaca kişi veya oluşumlar tarafından yerine getirilmesi haksız rekabet suçunu oluşturmaktadır.” Denilerek, açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi. “Bu durum kamu açısından risk oluşturmakta ve tüketiciler bu yolla mağdur edilmektedir. Bu sebeple kendilerini seyahat acentası olarak tanıtan kuruluşlar hakkında gerekli incelemenin yapılabilmesi için şüphe uyandıran herhangi bir olgu ile karşılaşılması durumunda derhal Birliğimizle iletişime (444 87 72) geçilmesini rica ederiz.”

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI