1xbet betist supertotobet
Bugun...



'Yeni nesil yarış'ta hazırlıklar tamam!

Patara 19-20 Eylül 2020 de düzenlenecek olan Uluslararası Patara 2020 Bisiklet Yarışına Hazır. 19 Eylül sabah saat 09:00 da Kaş Merkezden start alıp, Antik Letoon kentinde sona erecek olan yarış bu sene pandemi sonrası düzenlenecek 3.yarış.

facebook-paylas
Tarih: 07-09-2020 19:05

'Yeni nesil yarış'ta hazırlıklar tamam!

Yeni nesil yarış sloganı ile Bursa ve Kastamonu da düzenlenen yarışın ardından 2020 Patara yılı nedeni ile Kaş-Patara-Letoon-Seydikemer arasında gerçekleştirilecek 3. Bisiklet yarışı olan Patara 2020 ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı.

Katılımcıların Patara yılında hem muhteşem bir parkurda sürüş keyfi yaşayacaklarını hem de kıyasıya bir rekabette yarışacaklarını söyleyen yarış genel yönetmeni İlker Cömert, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılı nı Patara yılı ilan etmesi ile özenli ve güzel bir organizasyon hazırlığı yaptık. Yarışa 12 ülkeden amatör bisikletçiler katılacak, 14-75 yaşları arasında kadınlarda ve erkeklerde 10 ar kategoride bisiklet tutkunları kıyasıya mücadele edecekler, Bu yarış ile tüm dünyaya yeni nesil yarış sloganı ile tüm dünyada Pandemi döneminde en uygun spor olarak gösterilen Bisiklet sporunda geldiğimiz noktayı hem de 2020 Patara yılında, Kaş’ın, Patara’nın tüm güzelliklerini gösterme şansımız olacak dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun, Antalya ve Muğla Valiliklerinin yarış için her türlü desteği verdiklerini belirten Cömert, Yine Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman, Yarışın ilk etabı için Kaş Kaymakamımız Şaban Arda Yazıcı, sporun bizzat içinden önemli bir bürokrat, yine Kaş Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş bu tür organizasyonların bölge için önemine inanmış önemli isimler, ikinci etap için ise Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Belediye Başkan yardımcılarımız Mustafa Ali Türkan, Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Harun Yiğit in destekleri ile inşallah güzel bir yarış dönemi geçireceğiz.

Bu yarışla tüm Dünyanın gözü Kaş’ta Patara ve Seydikemer Letoon da olacak dedi. 500 e yakın bisiklet tutkunun katılacağı yarışın ilk etabında yarışmacılar 19 Eylül cumartesi günü Kaş Merkez’den start alarak, Kaputaş Plajı, Kalkan ve Patara’dan geçtikten sonra, Letton Anti Kentinde Finish görecekler. İkinci gün ise Muğla Seydikemer Belediyesi katkıları ile Letoondan start alacak olan Patara 2020 Granfondo, Karadere Plajı, Kumluoava, Saklıkent etaplarının ardından Seydikemer Şehir Merkezinde sona erecek. Yeni Nesil yarış sloganı ile Pandemi kuralları kapsamında natürel start ile gerçekleştirilecek yarış kapsamında katılımcılar geceyi Karadere Plajında geçirecekler. Yarışın ödül Töreni ise 20 Eylül de saat 13:30 da Seydikemer Şehir Merkezinde 2.Etabın sonunda gerçekleştirilecek. Yarışma ile ilgili diğer bilgilere yarış resmi web sitesi olan www.patarabike.org adresinden ulaşılabiliyor.  







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI