1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Zeytinköy'de uyuşturucuyla mücadele!

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Zeytinköy bölgesinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-06-2020 11:38:30 Tarih: 25-06-2020 10:31

Zeytinköy'de uyuşturucuyla mücadele!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Antalya'ya uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.

Emniyet müdürlüğü operasyon ile ilgili şu detayları paylaştı.

Muratpaşa ilçesinde Zeytinköy Bölgesi olarak bilinen Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli Mahallelerinde, Özel Harekât, Asayiş, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ile Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünden (104) personel ve (4) Narkotik Madde Arama Köpeği (NMAK) ile eş zamanlı olarak (13) farklı adrese operasyon düzenlendi ve Mahallelerin yoğun olan giriş-çıkış noktalarında uygulamalar gerçekleştirildi.

Düzenlenen operasyon ve gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde; (54) araç sorgulanırken, (34) araca (36.740) TL para cezası yazıldı, (4) araç trafikten men edildi, (983) şahıs sorgulandı. Olaylarla ilgili (8) şahıs yakalandı, daralı (1,3) gram eroin, daralı (0,5) gram kokain maddesi ele geçirilirken “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan (2) şahıs yakalandı, daralı (30,6) gram eroin maddesi ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden olaylarla ilgili (8) şahıs hakkında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçundan, 2 şahıs hakkında ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI